שיר האליפות

yakobo

New member
שיר האליפות

היה רשום היום בידיעות שחיפה לא רושמים שיר אליפות ונשארים אם אותו השיר משנה שעברה זה נכון ?

Deathatred

New member
זה מה שהיה רשום בעיתון

לדעתי חבל. האוהדים צריכים ללחוץ על ההנהלה שתזמין עוד שיר אליפות ורצוי בסגנון רוק או מטאל. הקודם לא היה משהו.

פבלוס

New member
אני קראתי שמשאירים את אותו שיר

ומצנעים את חגיגות האליפות בגלל הבעיות שצצו בשנה שעברה באליפות ובגלל שלצערנו הרב אמיר רנד עדיין בבית חולים.

Deathatred

New member
קצת מוסיקה אמיתית לא תזיק

שירים ים-תיכוניים או מזרחיים כבר יש יותר מידי ולא עושה את זה. שיר רוק ישאר להרבה יותר זמן ויהיה יותר איכותי ומיוחד וישאר להרבה זמן (ראה You´ll Never Walk Alone של ליברפול). מטאל יהי הכי איכותי והכי מיוחד אבל רק גותים/פריקים/בלקרים/מטאליסטים כנראה יאהבו אותו.

bertcat

New member
תעשה לי טובה....

שיר אליפות כדורגל ישראלי בסגנון רוק?! בעברית?! No way hozey..... השיר של ליברפול הוא באנגלית להזכירך, והוא לא מהווה דוגמא לשיר בעברית ובישראל. זה ממש לא ילך בארץ. ממש לא. רוק וכדורגל ישראלי באותו משפט?? מן הסתם התחלקת על השכל לחלוטין, שהרעיון הגרוע והלא קשור לכלום הזה בכלל עלה בראשך.

bertcat

New member
אה, ועוד משהו

אם כבר רוצים לגוון הפעם בסגנון שיר האליפות של מכבי חיפה, הכי טוב והכי הגיוני, שהוא יהיה בסגנון ראפ. הראפ הישראלי בעברית נמצא בתנופה גדולה בימים אלו ממש (סאבלימינל והצל "חיי מיום ליום", כלא 6 עומדים לפרוץ בגדול לתודעה), הסצינה מתרחבת, והרעיון הכי יפה יכול להיות שיר אליפות למכבי חיפה בסגנון ראפ. אם ישקיעו ויעבדו על זה (ישקיעו בביט, שיהיה ביט יפה וטוב ברמה, יקחו ראפר טוב שישיר את זה כמו שצריך וכ´ו) זה יכול לצאת בן זונה של דבר, ממש יקפיץ ת´אוהדים של חיפה ויגניב לגמרי את כל אוהדי הכדורגל בארץ. אני בטוח שזה יזכר בדפי ההסטוריה כאחד משירי האליפות הטובים שהיו בישראל לקבוצות כדורגל כלשהן. בטוח. B-BALL

Outlast

New member
הלוואי שהיו עושים שיר כזה...

(רוק, לא ראפ, למרות שגם זה רעין מעניין) אבל באמת בעיה- סיכוי גדול שלא שזה לא יתפוס... ומי שהציע את הרעיון הזה (מצטערת, לא זוכרת מי זה היה...), אתה באמת חושב שרק פריקים/גותים וכו´ אוהבים רוק? ואיך בכלל אתה מגדיר אנשים כאלה? או וול, כנראה שזה עניין לפורום מוזיקה...

Deathatred

New member
תגובה

<< אתה באמת חושב שרק פריקים/גותים וכו´ אוהבים רוק? >> דיברתי על מטאל ולא על רוק. רוק זה הרבה יותר מיינסטרימי מאשר מטאל. ושוב, לא רק מי שגותי/פריק/בלקר יאהב מטאל, אבל בד"כ הטיפוסים הנ"ל אלה הם שאוהבים מטאל.

BlackMorticia

New member
בולשיט

אפשר לכתוב שיר בסגנון רוק אבל גם משו קליט... משו בסגנון "וי וויל רוק יו" ועוד משו.. פריקים וגותים חא יאהבו.. כי אנחנו- רובנו לא אוהבים כדורגל.. פלוקס...

bertcat

New member
קודם כל כותבים משהו ולא משו

ודבר שני, אמרתי כבר שזה לא ילך בעברית. והרי בעברית זו הדרך היחידה שבה אפשר לעשות את זה, בשום אופן לא באנגלית. פה זה ישראל, לא ארה"ב, ופה מדברים עברית, קאפיש??? ובעברית, שיר אליפות לקבוצת כדורגל פשוט לא יתפוס. איך שלא תעשה את זה, זה ישמע חרא. מה לעשות, זה המצב. תתמודד\י עם זה. "we will rok you" לא מהווה קנה מידה ו\או דוגמא בכלל, כי זה פשוט באנגלית, שהיא בשום אופן לא השפה שבה יכתב שיר האליפות הזה (הוא יכתב בעברית כמובן, כפי שציינתי וכפי שכולנו כבר מבינים ויודעים). ראפ לעומת זאת יתפוס אחושרמוטה, ובהודעה קודמת שלי הסברתי בדיוק למה.

חחחחחחח הצלחתם להצחיק אותי../images/Emo6.gif

אתם מתווכחים על סיגנון שיר למכבי חיפה כאשר הוחלט להשאיר את השיר הישן אז זה לא יעזור אם תתוכחו איזה סגנון יותר טוב פשוט מאוד מכבי נשארת אם אותו שיר

למעלה