שיר האחה"צ שלי!!!

שיר האחה"צ שלי!!!

השיר הזה מבחינתי מוקדש לעובי! פעם שמעתי את השיר במועדון ולא ידעתי של מי הוא או מה הוא, עד שיום אחד עובי שלח לי רשימת שירים עם השיר הזה בפנים ואני ממש מבסוט שסוף סוף יש לי את השיר ואני יודע שקוראים לו: omd - electricity אז עובי תודה רבה לך, ותהנה!!!
Our one source of energy The ultimate discovery Electric blue for me Never more to be free Electricity Nuclear and HEP Carbon fuels from the sea Wasted electricity Our one source of energy Electricity All we need to live today A gift for man to throw away The chance to change has nearly gone The alternative is only one The final source of energy Solar electricity Electricity Electricity Electricity Electricity Electricity​

DJ Dawn

New member
שיר חמוד לאללה...../images/Emo45.gif

ואם כבר קאוורים. אז השיר הנ"ל מומלץ בקאוור של Apoptygma Berzerk (שהופיעו בארץ לפני חודש).

אניחייב להקפיץ את ההודעה...

אז עובי שוב אני חוזר ואומר שהשיר הזה מוקדש לך!!!

adiville

New member
אפופטיגמה מעולים !

ידיד שלי גילה לי אותם לפני שנתיים בערך, שלח לי כמה שירים שלהם ומאוד מאוד התרשמתי. אחלה איכות של שירים !

DJ Dawn

New member
מצויינים...

תבקרי בפורום שלי... יש שם כמה שירשורים על הלהקה כולל ביקורות, תמונות (טרי טרי) ודיסקו-ביוגרפיה.

Ice machinE

New member
דווקא את הקאבר הזה לא אהבתי ../images/Emo163.gif

נשמע כמו משהו שהיו משמיעים באלנבי 58... אם לא הייתי יודע שזה אפופטיגמה הייתי חושב שאיזה dj sammy wanna be הוציא איזה להיט מועדונים חדש.

Ovi Basha

New member
תודה לך ידידי

פששש איזו המשכיות.... אנחנו רק באמצע השבוע, וכבר זה השיר השני שמקדישים לי
אחרי שעדי הקדישה לי לפני יומיים את Mr Roboto של Styx , בא Dead Of Night ומקדיש לי את השיר הנפלא Electricity של OMD . אז אני שמח מאוד לשמוע שאתה אוהב את השיר הזה , ואם כבר מדברים על OMD אני סקרן לדעת האם ניסית לשמוע את השירים ששלחתי לך ברשימה, ואם כן איך התרשמת מהם. בכל אופן, אני מקוה שעזרתי ואשמח לעזור בעתיד . אפרופו קאברים, קשה לי אבל ממש קשה לי לתאר קאבר שיוכל להשתוות למוזיקה האלקטרונית המדהימה שיצרו חברי להקת OMD בשיר Electricity . השיר אגב למי שמעוניין לדעת לקוח מתוך האלבום הראשון של OMD שנקרא אף הוא OMD והוא משנת 1980 .

שמש27

New member
אני פריק של OMD...

ואוף כבר עם אינולה-גיי הזה !!!
להקה מעולה, שהקימו שני מהנדסי חשמל (בגלל זה אלטקריסיטי...) שקמו יום אחד והחליטו לעשות מוזיקה... אני אוהב להיזכר בזה, כי זה נותן לי תקווה שאולי גם אני יום אחד אקום... אתחתן, אוליד חמישה ילדים ו... אשב חזרה בכורסא
חחח מומלץ: SOUVENIR, MAID OF ORLEANS, DREAMING ועוד...

למעלה