שיר ב-

שיר ב-../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

"אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין". (מתוך "שיר בעיפרון"/בית הבובות) זה שיר שמלווה אותי לאחרונה בדרכים חדשות, במחשבות ישנות, בפחדים ותיקים. מה השיר של הנפש שלכם, השיר שמעודד אותכם, שמשאיר אותכם על הקרקע

שיר שליווה אותי מלא מלא שנים..

על קו הזינוק לפני המרוץ בו אני ואת עומדים לרוץ בכדי לשבור את השיא שלי ושלך שהוא לא גבוה ולא נמוך שיא ממוצע שאני לא רוצה ואת לא רוצה רוצים גבוה בשמיים לנגוע יריית הזינוק, את פותחת מהר ואני אחרייך אני לא מוותר עומד בקצב שאת מכתיבה והקצב מהיר הוא כל הזמן מתגבר אף אחד מאיתנו על כוחו לא שומר ונדמה שקו הסיום מתרחק עוד יותר. הקפה אחרונה, לי יש קשיי נשימה אני מפסיק לרוץ, עומד לפינה ורואה איך את חלומך את מגשימה [על קו הזינוק] לא יודעת אם מעודד אבל שמעתי אותו תמיד כשהייתי עצובה..אין לי סיבה ממש.. בתכלס יש לי מליון ואלפי שירים שאני שומעת.. כמו "חזקה מהרוח" ו"מועקה" היהודים, אביב גפן..זה משתנה ממש..

שיר......

מממ..."עד סוף הקיץ" של א.מנור, בביצוע של ערן צור. לא יודעת למה, אבל כבר שנים שדבקה בשיר הזה. "גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת" - לא זוכרת כרגע מי כתב, שר שלמה ארצי באלבומו הראשון. שיר שתמיד גורם לי לחשוב על אהובי המיתולוגי.

לירננה

New member
מחפשת אחד כזה לאימוץ ../images/Emo8.gif

השירים שאימצתי לעצמי תמיד היו מה זה מדכאים. שיר ששרו סיימון וגרפונקל: I am a rock שיר מדכא לחלוטין ופעם אימצתי את השיר : שיר בין ערביים ששר שלמה יידוב ממש מדכא והיה פעם שאימצתי את השיר ששרה חווה אלברשטיין: חיוכים זה שיר עם תקווה אבל הוא בעצם מראה שהכותב הוא במקום של עצב אני מחפשת שיר שמח. באמת שמח שיגרום להרגיש את השמחה עכשו כרגע. אולי אני צריכה לאמץ איזה שיר ילדים

למעלה