שיר בפרסית עזרה

פרויז1

New member
ראיתם איזה עולם קטן ../images/Emo35.gif../images/Emo222.gif

מעניין אותי באיזה צריף דליה חנום גרה? ממתין לתשובה שלה.

niya

New member
למה בסוף?../images/Emo12.gif

עוד הרבה קודם...

כן כן גם אנחנו הינו יורדים בתחנה ראשונה

בסד ימין היה מכולת לפני המכות פונים שמאלה ו תכף ימיבה הסריף הרביעי עם אני לא טועה זה היה בית שלנו עלידנו היו גרים זוג מרוקאים עיוורים עם 10ילדים למדו לדבר עם סבתה שלי פרסית וסבתה שלי למדה מהם מרוקאית דיברו בניהם כל כך טוב והיה ארמוניה אבל לא נשראנו הרבא כי מצאנו מהר בית פרטי במרכז כפר סבא קנינו ועברנו במלחמת ששת הימים הינו עולים חדשים שהתחיל מלחמה פתאום נדהמתי בפרס הינו רואים סרטי מלחמה בסינמה אמרתי ולה זה לא סרט זה חיים כי לפני זה סרטי מלחמה היה נראה לי דמיוני

פרויז1

New member
גרנו מרחק 50 מטרים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

איזה עולם קטן. תראי, ונפדשים באינטרנט ובקרוב אצלי בבית עם החברים. אומרים : הר והר לא נפגשים, אבל בני אדם נפגשים. הנה דוגמה קלסית. עברתם עוד לפני מלחמת ששת הימים לגור במרכז כפר סבא? איפה היית בזמן המלחמה? המכלת של כהן. הוא עבד עם הבן שלו. בצריפים (אזבסטונים) היו גרים רובם פרסים ומרוקאים. בזמן מלחמת ששת הימים, אני כבר הייתי בפנימיה חקלאית עשיתי מסלול בי"ס תיכון. בגלל זה נחשבתי למשוגע ויוצא דופן. נראה שההימור החריג הזה שעשיתי היה נכון.

gamari

New member
לפני מספר חודשים

העליתי את כל הגרסאות של השיר הזה

niya

New member
מלודרמה אמיתית../images/Emo140.gif

איזה יופי אני מתה על סרטים פרסיים, אבל על זה לא שמעתי עדיין... אני חייבת למצוא אותו איפשהו ולראות אותו!

למעלה