שיר בעברית

micmaoz

New member
שיר בעברית

מכיוון שראיתי שיש התעניינות אך יש גם הורים שהאנגלית הקשתה על ההתחברות שלהם לשיריי, החלטתי לשתף אתכם בחלק מהשירים שכתבתי בעברית בסדרת "אספי" (כן יש לי גם בעברית): הצילי אותי! ----------- עיניך מסתכלות, מבקשות עזרה שפתיך מתהדקות אתה כולך תחינה. הביני אותי, גם אם איני מדבר הביני אותי, גם כשרע לי, ואיני מספר שיערך כולו פרוע ברוח הקרה ידך בכיס מונחת ,שם מתחבאה וכשאני בך נוגעת, כולך מתקשה כמו פקק על בקבוק קולה- להשתחרר לא רוצה ועיניך זועקות לי גם אם אינך אומר: הביני אותי, כלוא בגוף, שאינו מדבר הביני אותי, אתה מתחנן הצילי אותי, בעיניך מסמן הביני אותי, גם אם את המילים לעצמך שומר הביני אותי, אני אוטיסט –לפתע אומר. Copyright ©2005 Michal

גאמי

New member
מיכל!

מדהים ומצמרר והמחשבה שזה נכתב על ידך רק מעצימה את השיר לרמות שכל כך נוגעות. תודה לך מקרב לב.

חניקסם

New member
ריגשת אותי מאוד

היי מיכל תודה ששיתפת אותנו וריגשת אותנו גם בעברית. ראיתי את הציורים שלך וקראתי חלק מהשירים באנגלית את מאוד מוכשרת אבל מעבר לכשרון כאן בפורום את נוגעת בנקודות הכי כואבות והכי רגישות .לפעמים אני מסתכלת על בני יהלי וכל מה שאני רוצה זה לראות את העולם מזוית עיניו. תודה..

micmaoz

New member
תודה, חני.

אני שמחה לשמוע שנגעתי וריגשתי. כל מטרתי תמיד היתה לעזור להורים להבין את ילדיהם האוטיסטים טוב יותר ובכך לעזור לילדים. שמתי לי את זה כמטרה ויעד וכל פעילותי כיום סובבת סביב זה (אם זה דרך ציורים, שירים ופעילות בפורומים ובעמותות אפילו פה בארה"ב). אם עזרתי אפילו למשפחה אחת, אני שמחה :) מיכל

mayarel

New member
מאוד מרגש

השירים והציורים מאוד נגעו לליבי. חלקם גרמו לי לחייך חלקם עצובים אבל כולם מרגשים. אני מנצלת את ההזדמנות לקישור לאתר של אמא נוספת ומקסימה שאני מכירה.

yonitbrk

New member
איזה יופי

כל כך גאה ומקנאה בכן בנות על יכולת הביטוי והכישרון הרב שלכן להביע את רגשותיכן ברגש ובצורה כזאת שפשוט מגיעה לתוכנו פנימה. מדהים באיזו קלות התחברנו והזדהינו הן איתך מיכל , והן עם ד"ר מירה . מדהים, פשוט מדהימות. תמשיכו לכתוב, ריגשתן אותי מאוד.

snooopi

New member
שיר מדהים

מיכל, השירים שלך מדהימים, גם באנגלית וגם בעברית. מקווה שבעתיד תוציאי אותם בספר, בהחלט ראוי שאנשים רבים יקראו אותם.

n o g a h

New member
מיכל

המון תודה על השיר. מאוד יפה, מרגש ונוגע. באם את מעוניינת, את יכולה לפנות לאתר אס"י, שם מפורסות יצירות של אנשים שנמצאים בספקטרום האוטיסטי. (איני יודעת לצרף קישור, אך בקומונת "גשרים" מצויה כתובת האתר.)

micmaoz

New member
זה התכנון

אני בהחלט מתכננת להוציא ספר שירים בנושא האספרגר בעתיד. יתכן אפילו שאשלב את הציורים בספר, עדיין לא החלטתי, אבל אני בהחלט עובדת על ספר. תודה על התגובה. מיכל

למעלה