שיר בוקר

adiville

New member
שיר בוקר

בוקר טוב ! אין לי שמץ אם השיר הזה הוא אכן אייטיז טהור אבל עדיין, שיר קייצי וחמוד והכי חשוב - מוקדש לחבר שלי ! הוא כבר יבין למה
לאה יושב לי כל יום על אותו כסא נוח יש לי זמן, אני לא ממהר יש לי רותי ואסתר ונועה לאה באה מסרט אחר לא זו חגיגה לעיניים בלי בושה ובלי חלק עליון וכשלאה נכנסת למים הכל תלוי בסיכת בטחון לאה, לאה, לאה תסתכלו עליה כל אחד יודע, לאה, לאה אני הייתי ראשון פוסעת לאט, מציגה את רגליה מזיזה רק את מה שחשוב פה בחוף שמה הולך לפניה בלעדיה הים לא רטוב לאה, לאה, לאה לה זה לא נוגע כל מה שניסיתי לא פוגע אני על לאה גנוב אני גנוב עליה, לאה, לאה תסתכלו עליה כל מה שניסיתי לא פוגע אני על לאה גנוב יושב לי כל יום על אותו כסא נוח יש יפות, יש יפות עוד יותר יש את רותי ואסתר ונועה רק ללאה אני לא חסר

adiville

New member
מה פתאום.....

יש לו מלא חברות מהצד אבל זה בסדר מצדי כן הן ממש חמודות ! אנחנו נפגשות כולנו היום בערב לקפה ולהחליף חוויות

Secular

New member
אני מבין...

הוא בטח הולך לקנות קרח,ואז עולה למעלה לפגוש איזו עולה מגמרת מרומניה

turrican

New member
ל-Secular תתחיל להרגיע ../images/Emo92.gif

מילא על החתימה הפרובוקטיבית אני מוכן לבלוע איכשהו אבל אל תנסה למשוך את החבל יותר מדיי.. יש כאן אנשים מבוגרים ואני לא מתכוון להוריד את הרמה של הפורום.. אני מבקש ממך לחדול מביטויים זולים וילדותיים.

Ice machinE

New member
ועכשיו קמתי ../images/Emo163.gif

וזה מה שאני צריך לראות על הבוקר? שאת מתרועעת עם כל החברות שלי!??! ולי אפילו אסור להגיד שלום לחבר ה-2 שלך?! אני בשוק, אני בהלם אני ה-מום
וסחטיין על השיר
ועכשיו בלי שום קשר: קיא של עפרוני

adiville

New member
קרעת אותי מצחוק !!!!

אני מתה עליך !!!!!! גם אני שמרתי את התמונה הזאת אתמול בלילה מ-google
אהבת מה ששלחתי לך באי-מייל ?

turrican

New member
אפרופו השיר עדי

ל-Secular קיבלתי את ההתנצלות אבל תדאג שלא יקרה שוב. עדי אולי תספרי לפורום פרטים על השיר שכתבת לאלפאוויל. אני בטוח שאנשים לא יאמינו לך.. ואייס: בוקר טוב!

adiville

New member
ל-טוריקאן

אפרופו איזה שיר ? לא סיפרתי את הסיפור שלי כבר מליון פעם ?!? די נו.......

newave

New member
טוריקאן ../images/Emo123.gif

למי אתה מתכוון כשאתה כותב "יש כאן אנשים מבוגרים"?

newave

New member
Y Y Y

חזרתי מרדיפה אחרי 2 זוגות אופניים (מין תחביב שכזה
איזה חום!!!

למעלה