שיר בהזמנה.....

קסומה

New member
שיר בהזמנה.....

צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח. ליטף הוא את גופה הרך והסופה לקחה הכל. חדל להיות כמו החולות, אני רוצה אותך כמו סלע. ואז הבטיח לא לנדוד שוב כמו החול. מי יכול לשלוח לי קישור לשיר המדהים הזה????? בבקשההההההההההההההה

מרי-לו

New member
שיר אהבה בדואי

צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח לטף הוא את גופה הרך והסופה טרפה הכל חדל להיות כמו החולות אני רוצה אותך כמו סלע אז הבטיח לא לנדוד שוב כמו החול כשהרוחות אותו לטפו בעוז אחז במוט האוהל אוזניו אטם הוא לא לשמוע לא לנשום כלל את הצליל אתה נווד לחש מדבר אתה נקבר באוהל צר והכבשים פעו בואדי כמו חליל הו הו… קול קורא לנדוד לנדוד וכשפרצו השיטפונות שכח את כל מה שהבטיח אל הצלילים של החליל הושיט ידיים בסופה במחול טירוף בקני הסוף נסחף שיכור כמו חול ברוח גם הסלעים פרסו כנפיים כמו אנפה הו הו… קול קורא לנדוד לנדוד וכשחזר הוא על סוסו להעמיק את מוט האוהל על היריעות היא בחוטים ובצבעים מילים רקמה ברוך שובך בוגד אחוז היטב במוט האוהל כי גם אותי סופה נודדת סחפה הו הו… קול קורא לנדוד לנדוד (דייויד ברוזה) האמת, אחד השירים היותר רומנטיים שקיימים...

ועוד על חולות המדבר...../images/Emo42.gif

חולות מדבר הביאו חום אל דרך ורוח של ערבית על הגבעות נשבה ובמשעול להר פסעו עלמה ועלם מלחשים היו הם שיר של אהבה ציפור לילת שורקה בשמי הליל ושיח דוקרני הוצת בלהבה על אבן של דרכים ישבו עלמה ועלם מלחשים היו הם שיר של אהבה פנס השביל כבה דומם ברוח אדם כילה יומו,אגרת נכתבה במעלה השביל פסעו עלמה ועלם מלחשים היו הם שיר של אהבה הקיץ היום על שברונו של ליל תם יום של שרב, הגיע יום סוער ועל פסגת ההר לחשה עלמה לעלם שיר אהבה אשר לעד לא יגמר... <עמוס אטינגר כתב>

קסומה

New member
ידעתי שאפשר לסמוך עליך...../images/Emo25.gif

שמעתי אותו בדרך לעבודה והוא לא יוצא לי מהראש.... בנוסף, הוא מזכיר לי מישהו מפה.......(בלי להזכיר שמות) תודה

למעלה