שיר באחד הפרקים

Oshi love Tamir

New member
אהההההההההההההה

יאאא איזו חמודה
מאיפה התמונה לקוחה
וממתי זה לפני "השמינייה"

בפורום לכל אחד יש את המעריץ העיקרי

או יותר נכון עם אדית חצור שתי המעריצות... ועם מיכאל מאות המעריצות ואת מוכרת בתור ה- מעריצה של עדי

KiShKooSh

New member
תאמיני לי זה יותר כדאי מלהיות

"אשתו של
מוטי" ככה התחילו לזהות אותי
אבל זה נחמד בסופו של דבר

חחח...

"אשתו של מוטי" תאמת ולא להתעצבן עלי אף פעם לא ממש הבנתי את הקטע הזה זה לא אייקון? מי שמדברת על ההערצה להיות אשה של אייקון?

KiShKooSh

New member
לא להתעצבן וקוטלת? יפה לך../images/Emo9.gifמוטי

מוטי התחיל כבדיחה והתפתח למשהו גדול זה דבר חמוד מאוד ומצחיק ולהיות מעריצה זה לא נורא, אבל להיות פאנטית זה כן ולסיום
מוטי

את אמרת "התחיל כבדיחה"

ואת עוד יורדת עלי שאני מעריצה את הילי.... ואני לא פנאטית! ולפי הדברים שאת אמרת אז....

KiShKooSh

New member
סליחה את חוצפנית את מודעת לזה?

תראי כבר שמעתי ממספיק אנשים וראיתי לבד שאת כזו את לא מעריצה אמיתית של הילי ושאת טוןענת להיות כזו כמה שמעתי שנפנפת לאנשים "אני מעריצה שלה ואתם לא כי אני פגשתי אותה ואתן לא" זו התהגות של ילדה בת 10, ועוד המעצבנות שבניהן. הרעיון של
מוטי זה רעיון מקורי שהתפתח והתפתח זה נחמד זה חביב וזה לא פוגע באף אחד את פשוט מנסה לרדת עלי כי את רואה שאני צודקת כמו שבמסר רק דיברת על כמה שהילי כזו וכזו ואז הבנת שאני חושבת שזה עלוב אז פתאום נזכרת לדבר על ההצגה כמו הילדה הקטנה הזו מטיפו שהבינה שהיא טעתה אז במקום להודות והצטער היא תקפה את הצד השני. את לא מעריצה אמיתית של הילי, ואני יכולה להצביע בלי בעיה על מספר כאלו בפורום. את פשוט ילדה קטנה ופאנטית, שמעריצה משהו כי הוא בטלווזיה.

סליחה?

אם יש לך בעיות איתי אז תפתרי אותם איתי ואת זאת ששלחת לי את המסר ואל תקללי אותי כי אני לא קיללתי אותך!! מי שפה מתנהגת בצורה לא מוסרית זאת את עם ההשמצות שכתבת עלי! את חושבת שאת יותר טובה מכולם ושאת תמיד צודקת אז זהו שלא!! ומי את בכלל שתקבעי אם אני מעריצה אמיתית שלה! ואת מתנהגת כמו ילדה קטנה ולא מוסרית שאכפת לה רק מעצמה!!

KiShKooSh

New member
אני לא יותר טובה מאף אחד,

אבל אין לך שום זכות שבעולם להתחיל לרדת עלי, הייתה לנוט שיחה דווקא מעניינת על הערצה ואת כמו ילדה קטנה התחלת לרדת עלי. "את אמרת "התחיל כבדיחה"ואת עוד יורדת עלי שאני מעריצה את הילי.... ואני לא פנאטית! ולפי הדברים שאת אמרת אז...." זו לידיעתך ירידה, אני ארת גםן בעצך אינך יותר טובה ממני אז אין לך זכות כלל וכלל להשמיץ אותי ועוד על
מוטי שזו אינה אפילו סיבה הגיונית. ואם אני חושבת כך תאמיני לי ישנה סיבה משפטים כמו "אני מעריצה אמיתית של הילי ואתם לא, כי אני פגשתי אותה ואתם לא" מוכחים נראה לי את טענתי

אני לא אמרתי דבר כזה

"אני מעריצה אמיתית של הילי ואתם לא, כי אני פגשתי אותה ואתם לא" - אם מישהו אמר שאמרתי את זה אז הוא טעה בגדול כי בחיים לא אמרתי למישהו דבר כזה מי אמר לך שאני טענתי את זה??

Oshi love Tamir

New member
וואו../images/Emo70.gifתודה מאמי...אני...

מכירה את הסדרת תמונות של התמונה השניה,איזו מדהימה היא,הכי יפה בעולם

למעלה