שיר באחד הפרקים

niroonir

New member
שיר באחד הפרקים

איך אני יכול לדעת את השמות של השירים שהיו בפרקים ??? אני מחפש את אחד השירים כבר הרבה זמן, וחיפשתי גם באתר ערוץ הילדים איפה שרשום את השירים בכל סוף פרק ואני לא מוצא את השיר,מישהו יכול לעזור???

DoRiNuS sMiNiA

New member
היו המון שירים...איזה?

מאיזה פרק??? אבל קודם כל...היית יכול לנצל"ש...

niroonir

New member
זהו..........שאני לא יודע..........

אבל אני חייב למצוא את השיר הזה אין איזו רשימה של השירים שהיו בכל הפרקים ??? - אני יודע שזה היה שיר באנגלית, יכול להיות של הביטלס או דומה, זה היה בסוף פרק אני חושב או קצת לפני......

DoRiNuS sMiNiA

New member
hellogoodbey אולי?

או...all you need is love יש גם של וונסה פאראדיס מהפרק 2 או 3 (של השעונה השנייה) be my baby

RoieL

New member
אני מזועזע../images/Emo10.gif

מתי היה Hello Goodbye?!? היה ופספסתי?!?!?!?!?!?

נעמקה19

New member
חחחחח פעם שראיתי את זה...

הגבתי במקרה, בדיוק כמו שדגנית הגיבה. נגיד, דדי הרים שלט כלשהו, וחייכתי, אז ראיתי שגם היא מחייכת. ואז צחקתי, והיא צחקה... ואז עשיתי כזה נשכתי השפתיים כזה, אז גם היא עשתה את זה. ואני התלהבתי והכל... עד שתום אמרה לי שזה בגלל שאני יודעת את זה בע"פ אז זה יוצא לי בטעות

איזה שיר../images/Emo35.gifופעם הבאה לשרשר../images/Emo70.gif

או.קיי היה: עיברית: רבות הדרכים השיר שלנו הבית שלך 15 דקות מבול לומדת לעוף שבת בבוקר
בוא לאט לאט קח אותי שלח לי שקט כל השבוע לך שלח לי מלאך מקסיקו בואי אמא אהבתיה הלא נודע שיר פרידה וזה ממה שאני זוכרת... באנגלית: Paranoid Android Under Pressure LET IT BE CLOUDLESS וזהו זה מה שאני זוכרת...

R o n 2 5 6

New member
אוקי אז ככה...

אם זה שיר מאחד הפרקים של העונה הראשונה כנס לכאן ואז תיכנס פרק פרק,בכל אחד מהם רשום גם את שם שיר הסיום ואם זה מהעונה השנייה אז כנס לפה ותעשה את הנ"ל אני מקווה שזה בסדר לפרסם את הלינקים האלה,בכל זאת זה האתר הרשמי...

למעלה