שיר אשורי מאוד יפה

hemiitz

New member
שיר אשורי מאוד יפה

שקבלתי היום מאחד המקושרים שלי להנאתכם Assyrian =אשורי

../images/Emo198.gifחימי אתה גדול../images/Emo47.gif

ים זמן אני מחפשת את הזמרת Alîn ומסיבה אחת Alîn זמרת כורדיה עם הקול שהכי קרוב לזמרת הדסה ישורון אני מתכתבת עם הדסה ישורון באיימל ,ספרתי לה על זמרת שמאוד מזזכירה אותה בקול - עכשיו אני משגרת לה את הדף ביוטוב יצאתההההההה גדול
כול הכבוד אני מאוד אוהבת את הקול של Alîn וברור את של הדסה ישורון

../images/Emo198.gifsopas brammmm

______________$$$$$ __$$$$_______$$$___$$$$$ _$$$$$$_____$$$___$$$$$$$ $$$_$$$$___$$$__$$$$____$ $____$$$$_$$$$_$$$ _______$$$$$$$$$$___$$$$$ ____$$$$$$$$$$$$_$$$$_$$$$$ ___$$ KURDIM ISRAEL $$_____$$$ __$$$__$$$$$$$$$$$$________$ _$$___$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$___$$$$_$$$_$$$__$$$$$ $___$$$$___$$__$$$$___$$$ ____$$$_____$$___$$$____$$ ____$$______$$$___$$$____$ ____$$_______$$____$$$ ____$________$$$____$$ _____________$$$____$ _____________$$$ _____________$$$ _____________$$$ _____________$$$ ____________$$$ ___________$$$$ sopas brammmm

../images/Emo198.gifאוקיי מחכים להקפצה

בבקשה רק שלא תהיה הודעה צפופה לזמן האירוע
צריך להתכונן ולשבת על מכונת התפירה לתפור בגד יפה לערב הזה

דודה ראי הוזהרת את חייבת לי בגד אדום וזהב

ועל אחריות הפורום את לוקחת אותי איתך ולא יהיה לך כאן חשבון ארוך וקשה עפ הפורום מה שהיה בסהרנה נסלח השבת אני אצלך להכין בדים אדום וזהב

../images/Emo198.gifדודה מכינה לך בזהב וטורקיז

אדום וזהב זה לערב חינה - בע"ה בחתונה שלך מפגיזה אותך בבגד כורדי מסורתי הכי יפה שבעולם יאלה כורדים להתכונן לשידוך עם כורדי ירושלמי בלבד - בחור רציני הכי חשוב על אחריותי

../images/Emo23.gifדודה אני סומכת עליך../images/Emo23.gif

דש מאימא היא חזרה מהעבודה הלכתי לשבת איתה בסלון להתראות לכולם וערב טוב מזכירה לך השבת אני אצלך

../images/Emo23.gif../images/Emo198.gifדודה מבטיחה ומקימת

דש בחזרה לדודה לא לשכח להביא איתך אורז כורדי של אימא...

../images/Emo198.gifאני סומכת עליך חימי

על זה נדבר שנתראה,באמת חשוב לדודה שלי חתן טוב עדיפות ראשונה כורדי ואם הוא ירושלמי הרי זה משובח יאלה בע"ה שיצליח

למעלה