שיר אשורי מאוד יפה

hemiitz

New member
אני לא יכול,תקבלו את ההודעה על.......

מזיוון היא האחראית להודעות,ועדיין אינה יודעת על ההפתעה אבל זיוון תודיע אני מבטיח לכם

../images/Emo198.gifבַב דַדַא פִּשְרַא דִבְיֶי

בַב דַדַא פִּשְרַא דִבְיֶי שתקו, החליפו את הנושא

hemiitz

New member
תמסרי להדסה ישורון שהיא מוזמנת להיות

חברה פה בפורום,אני חושב שכולם ישמחו על כך. יהיו יותר קרובים להדסה,וזה דבר נהדר אני חושב!!!

../images/Emo198.gifחימי אני מתכננת להזמין את הדסה ישורון

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ אז כך עכשיו אנחנו פורום ויש אפשרויות רבות,תהיה לנו הזדמנות לתפרס בדף הראשי הכול תלוי בנושא ואירוע של הפורום.להביא את הדסה ישורון זה רעיון מוצלח רק שמגיע לה שזה יהיה רשמי ומכובד אז כרגע הפורום בהרצה ועדיין לא פורסם בין הפורומים על פתיחת פורום חדש ליהדות כורדיסטאן אנא כורדי כשתינתן לנו הזדמנות נחשוב כולנו על אירוע בפורום שיפורסם בעמוד ראשי באתר תפוז אנשים ואני אזמין את הדסה ישורון שגולשים יתבקשו לשאול שאלות והדסה תשיב בתשובות,כך זה נהוג בכול פורום.אני אשמח אם נרחיב ויכנסו לכאן יותר ויותר חברים וגם נצליח להזמין אומנים מהעדה הכורדית הפורום הוא עוד מקום לבמה ורטואלית - כאן הם מקבלים את היחס החם והטוב בהתחשב שאין להם פורומים,כמו שאר הזמרים. נשמח על שיתוף פעולה ועבודה משותפת בבקשה עזרו שנצליח.

hemiitz

New member
בסדר מתקבל נחכה, כולם מוזמנים להיות יותר

קרובים לאנשים הפשוטים,האנשים הפשוטים הם הכוח של כול האומנים,בחיים למדתי ש:מנהיג טוב זה מנהיג שיורד לעם. אני יכול להציע את זה לכול אומן,זה רק יתרום לכולם!!!!!

../images/Emo198.gifכורדי אמיתי זה כורדי פשוט ועממי

הרוח הכורדית והאמיתית היא שאנחנו מתחברים לעממיות שלנו,וזה לא משנה כמה אנחנו מודרנים ההוויה האמיתית והרוחנית זה שאנו מתחברים למה שהיותנו בדרך הטבעית. אני מבטיחה שהדסה ישורון תרד אל העם ,בקרתי אצלה בבית והם בבית חיים בדיוק כמו כורדים אמיתיים בית כורדי עממי מסורתי וחמים,יש להדסה ישורון אימא מדהימה

Avigail levi1

New member
../images/Emo41.gifהדסה ישורון זמרת מדהימה ואל תשכחו את אילנה

אילנה אליה שהיא גם זמרת מדהימה עם קול מיוחד אם יש עוד זמרות בשפה הכורדית,מהכורדים משלנו בישראל בבקשה תעלו קישורים שנכיר תודה וערב טוב

מלי 6011

New member
הדסה ישורון זמרת גדולה מהחיים!!!

הדסה ישורון זמרת גדולה, הייתה אצלי בבית מספר פעמים, הבן שלי ליווה אותה כנגן בכמה אירועים גדולים שלה,היא ענקית צריך לפרגן לה

../images/Emo124.gifהדסה ישורון אחלה זמרת הצעה

חבל שהיא לא מתפתחת לה בעוד סגונות במוזיקה,יש לה קול אדיר והיא יכולה להגיע איתו לעוד כיוונים לדוגמה מוזיקה ים תיכונית,אבל חשוב שהיא תתן דגש במוזיקה הים תיכונית עם מקצבים מוזיקליים כורדיים לא לשכח במוזיקה את הכלים הכורדים האותנטיים כמו הבדהול וזורנה אני בטוח שמוזיקה מסוג כזה תעורר עניין אם היא תהיה מעובדת בצורה טובה סוג כזה של מוזיקה מה שבטוח תהיה דרושה אצל הכורדים בישראל הייתי מציע לתרגם שירים בכורדית לעברית ולעבד אותם מחדש,או שלהשתמם בעיבוד המוזיקה בלבד מה אתם אומרים? בבקשה להעביר הלאה למקורות למי שיש קשרים עם הדסה ישורון רק שלא תרים תאף כמו הידוע מכולם

NONANON

New member
../images/Emo198.gifאני מציעה להעלות וידאו ל FLIX

הצעת יעול לכולם חשוב שנרחיב בעוד מקומות תפוז עכשיו זה הבית הקבוע שלנו כמה שיותר וידאו בנושא של יהדות כורדיסטאן ישבח אותנו ייותר ויותר ויש יש מי שבאמת אוהב לגלות אותנו,בתחנה שלי כול יום מבקרים קרוב ל אלפיים גולשים חימי ולך יש דברים מאוד טובים - תעלה אותם בתחנה שלך ב FLIX אני כבר לא מצליחה להוריד מהיוטוב
הבית מחכה לוידאו שלך דרך אגב היו לך מוזיקה די טובה חבל שסגרת את התחנה - היה וידאו מאוד יפה שתמיד אהבתי לשמוע אותו שיר שהיה בכתבה ב YNET -בבקשה תחזיר אותו ואת האחרים תן להם במה בפורום תודה וערב טוב

hemiitz

New member
הנה הקליפ,ובדרך אגב

כול הסירטונים נימצאים בתחנה שלי יוטיוב שיר על בחור שנכלא בבית סוהר, ביוון זה שיר מתאים שבחורה תשיר אותו להנאתכם. הקישור הראשון זה כתבה שהיתפרסמה ב-YNET הקישור השני זה כול השיר במלאו ובמקור KAWES AXA שר את השיר

../images/Emo198.gifוואיי נכון נכון זה השיר המדהים שהיה לך

בתחנה שבפליקס - יאמי יאמי יאמי מי זה הזמר אתה יודע את שם הזמר ? יש לך עוד שירים בסגנון הזה וואייייייייי שיר גדול פשוט ענק תודה רבה לך חימי

../images/Emo198.gifווואוווו זמר מדהים - תשמעו תשיר הבא

זמר מדהים מדהים סוף הדרך - אין עליך חימי יש לך תמיד את הטעם הטוב במוזיקה כורדית ודרכך הגעתי לשיר הבא מאותו זמר SIPAN HAVIN שיר מדהים מדהים מדהים בשם - SiPaN - havin כול שיר שיש בו את השם אסמרה חודר לי עמוק לנשמה - סבתא שלי הכורדייה אסמרה האישה המיוחדת שדרכה למדתי המון על החיים העתקתי מתוך תגובה ביוטוב את פזמון של השיר - חימי אצה יכול לדאוג לתרגום בבקשה le were ley leley le esmere le were ley leley le cawrese wa cen sale leee hewya temme ezim liser sozahamme offfffffff offffff le were ley leley le esmere le were ley leley le cawrese wa cen sale leee hewya temme ezim liser sozahamme offfffffff offffff le were ley leley le esmere le were ley leley le cawrese wa cen sale leee hewya temme ezim liser sozahamme offfffffff offffff offffffffffffffffffff offffffffffffffffffff Asmare dellale

למעלה