שיר איתנו!!

שיר איתנו!!

יש פה מישהו משבט איתן!! אני מדברת על המופע שהיה לשבט שלהם בשם 'שיר איתנו'!! מופע שלישי אני חושבת.. כל הכבוד על המאמץ!! שכבה ט הרימה קטעי קישור לבד.....!! ויו! כמה צורניקים מדריכי חוץ יש להם!!! המון!!!

היה מעולההההההההההההה

מופע רביעי נראה לי השבא כבר 4 שנים...אבל (וואט אבר) היה ממש סבבההה!!! שיחקתם אותה! במיוחד סערניקים(מהמילה סער)! וזוההההההוווו..... כולם לבוא למופע רכ"ס ב-4.4 אפילו מאילת!! כן כן את הגר!!!

Meijen Shaggy

New member
היה מדהים... ../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif

רק חבל שנגמר.. אני אתגעגע..

פרה גאה

New member
גם אנחנו נתגעגע אליך...

אני בטוחה שיש כזה דבר פעיל חוץ... חחח לא נשכח אותך:) ובקשר לשיראיתנו זה המופע השלישי השבט קיים ארבע שנים אבל רק שלוש שנים עם חניכים ... ותודה על כל המחמאות למרות שהיו מלא פאשללללות וכן יש לנו מלא מדריכי חוץ... 14 אם להיות מדוייקים אבל גם הגיעו מלא צורניקים לשיראיתנו... והם בנו לנו את הפרוייקט ובקרוב נעלה תמונות!

iLoveKurtCobain

New member
היי מושמושים שלי! היי דרור!

אמרתי לכם לא לקרוא לי ממוטה (בדיחה פרטית שיראיתנו no 3) רציתי להגיד תודה, תודה, באמת תודה! אבל שנה שעברה היה יותר יפה בכללי (לא הקטע שלנו שהשנה היה אדיר) וד"א אני כתבתי עם עמר (אלוהים, או בקיצור אלי) את כלללללל הקטעי קישור... כשרון מלידה... חחח ורציתי להגיד תודה רבה לצורניקים החמודים שבאו והרימו פרויקט מהמם תוך חצי שעה (זה היה גלגל מסתובב, כמו גלגל החיים, שעומד על שתי חצובות) ואני גם רוצה להודות לצווט'וסיק ולאמא ולאבא שהביאנו עד הלום.

פרה גאה

New member
חחח.. נעה

סה"כ אמרו שהשיראיתנו היה יפה לא אמרו שזכית באוסקר....חחח

למעלה