הזג היפה בעולם בעברית!!!
la coppia più bella del mondo השיר כנראה נכתב ע"י צ'לנטנו עצמו. הוא שר אותו בסן רמו יחד עם אישתו (אז חתיכה לא נורמלית!) קלאודיה מורי. הזוג נשוי בעושר ואושר עד עצם היום הזה.... השיר לא מהשהו, אבל אני קצת משוחד: בסוף שנות השישים אדריאנו צ'לנטנו נחשב לריאקציונר לעיני "דור הפרחים" המהפכני. אבל זה כבר נושא אחר: זה יהיה סיפור ארוך מידי להסביר למי שלא היה שם (בגיל הנכון) מה קרה מבחינה תרבותית באיטליה, בתקופה הקצרה שבין השנים 1967-1970. עולם ומלואו.... ... וצ'לנטנו ci ha afflitto ("התריד אותנו") עם שיר כזה שמלץ..... La Coppia più bella del mondo הזוג היפה בעולם אדריאנו צ'לנטנו/קלאודיה מורי היא: אוהבת הכל: אותךָ, מעשֵיךָ, גם אם בשבילךָ אני קצת ילדונת... הוא: אָת עוד לא אישה, אם כי כך חושבת, אך אָת חזקה ואת מתאימה לי! יחד: אנו הזוג היפה בעולם, מצטערים על כולם, העצובים: הם עצובים כי שכחו מהי האהבה, "א'בת-אמת" יחד לעד, "משׁמָים", ואין אדם, על אדמתנו יפריד ביננו, כי... השם אמר! אנו הזוג היפה בעולם, מצטערים על כולם, העצובים, כי שכחו-הם "א'בת- אמת" מהי! היא: ואם ימָאֵס לךָ, יום אחד, תזכור בהמשך אותה הילדונת... הוא: אף לא לדקה הייתי עוזב, כי אָת חזקה ואת מתאימה לי! יחד: אנו הזוג היפה בעולם, מצטערים על כולם, העצובים, הם עצובים כי שכחו מהי האהבה "א'בת- אמת"...