שיר אחד

volatile

New member
בשבילך חסה

יש המון שירים שאהבתי לאחרונה יוצא הרבה חרא מעורר השראה. ההמלצה שלי היא על הרכב בריטי מצויין בשם Foreign Beggars שהוציאו אלבום מדהים שנה שעברה שאני ישנתי עליו בשם Stray Point Agenda אם אני צריך לבחור שיר אחד משם למרות שיש הרבה (ועם אורחים כמו ואדים קשה לפספס) אז זה יהיה On A Winters Day Feat. Ravi Shakti (שגם נכלל במיקס האחרון שלי). אני מת על המקור ולמרות שעכשיו קיץ קשה לא להתחבר לפזמון המדהים הזה וללכת לאיבוד בביט היפהפה שמראה איך מסמפלים נכון קטע. והחבר'ה עצמם מוסיפים לאווירה של השיר. מומלץ בחום!

TakTik

New member
תרשו לי לחרוג מהיפ הופ - הבילויים - שגר פגר

פשוט כל השבוע חרשתי את האלבום שלהם, כשכרגע השיר הזה בולט מאוד (למרות שכל שיר ושיר נפלא) איך אפשר להתווכח עם משפטים כמו: "זה כמו הילד שחייב לרוץ לכביש אחרי כדור/ כמו אתיופי שמבין פתאום במה כרוך גיור" "לא הייתי נוגע בך עם מקל - לא הייתי נוגע בך עם מקל - לא הייתי נוגע בך עם מקל - אם רק הייתה לי אפשרות לגעת בלי!" "ישר רואים שאת ציפורן - אפשר לספור אותך על אצבע אחת" גאוניים...ועד כשכל זה בליווי רוק-בלוזי מקסים. בכלל, כמו שהם אומרים בבאב-אל-וואד, האלבום שלהם - "יותר נמוך מדובי גל, יותר מהיר מקדנציה של ראש ממשלה. יותר מצחיק מ"רשימת שינדלר 2", יותר עצוב מהאפיפיור על סקייטים" כמה כיף

חולוני

New member
"יותר נמוך מדובי גל" ../images/Emo45.gif

כל אלבום שמזכיר את האליל ראוי לרכישה. יירכש בקרוב.

hcsneB

New member
אלבום ענק

היה גם הישראלי הטוב ביותר השנה, אם לא האלבום העצום של נעם רותם

חולוני

New member
"עזרה בדרך" מאסטרפיס אדיר.

תכננתי ללכת להיום להופעת השקת האלבום במרכז עינב בת"א, אבל לא יצא לצערי. :(

../images/Emo45.gif

שגר פגר ובאב אל וואד הם שני שירים אדירים, חבל ששאר האלבום נופל משמעותית מהרמה הזאת (אבל עדיין נשאר די אחלה). "...והם אומרים שזאת מקלחת ונותנים לך סבון, ועוד סבון, ועוד סבון..."

tomoshe

New member
מרינה מ בלומין ואדיר אוחיון - גיטרה וכינור

Morcheeba feat big daddy kane - What's your name

moshe alfasi

New member
מלכה באיה - סתיו

מיטל MD - שכונה קוטג' - אב בשמים וה-שיר של השבוע האחרון, לא יכול להפסיק לשמוע את השיר: כח ראסטה - הילדים של הילדים שלי שיר ענק. שיהיה סופ"ש בתענוגות :))

למעלה