שיר אהבה רומנטי...

שיר אהבה רומנטי...

``היית כה יפה זה הלילה את חושיי את בילבלת אהובה מעל כוכבים לך האירו וירח לך שר אהבה יפה שיערך שעלייך עיניך מדברות אהבה הסירי דאגה מעלייך הלילה הוא ליל האבה יפה שיערך שעלייך עיניך מדברות אהבה הסירי דאגה מעלייך הלילה הוא ליל אהבה בואי בואי נערה והיי לי קרן אור בואי בואי נערה ואותך בלב תמיד אשמור בואי בואי נערה והיי לי קרן אור בואי בואי נערה ואותך בלב תמיד אשמור בחלומי כנסיכה את מהלכת וכתר ורדים לראשך כרוח אביב את חולפת שולחת אליי את ידך יפה שיערך שעלייך עיניך מדברות אהבה הסירי דאגה מעלייך הלילה הוא ליל האבה יפה שיערך שעלייך עיניך מדברות אהבה הסירי דאגה מעלייך הלילה הוא ליל אהבה בואי בואי נערה והיי לי קרן אור בואי בואי נערה אותך בלב תמיד אשמור``...

דניאלה

וואלה סיבות של גורל, ותתפלאי שדווקא ללב שבור יש צדדים לא מוכרים... אל תתני לחוסר הנסיון שלך להטעות אותך.

נעלבתי ובגדול!

על איזה חוסר ניסיון אתה מדבר בדיוק? האם אנחנו מכירים מאיפשהו וזיכרוני העלוב לא מאפשר לי לדעת זאת??

מלאכית

וואלה לא בפורום. ואני גם לא רואה בעיניים מעייפות בהזדמנות אחרת אם תרצי אני בצ`ט. ודרך אגב - את באמת מלאכית... ביי.

האאמממ...

אם אני באמת מלאכית או לא... עדיין לא גילית... באיזה ניק אתה בצ`אט..? ו.. אני אשמח לדבר... מתי שתרצה... שלך מלאכית

למעלה