שיר אהבה ישן בשבילך...

snowhite

New member
שיר אהבה ישן בשבילך...

אתה אומר שאתה אוהב אותי אך לא מתקשר אתה אומר שאתה רוצה אותי אך לא מצלצל אתה אומר שאתה רוצה לראות אותי אך אתה לא בא ואני אני לא יכולה לראותך... את כתובתך בבית השארת חסוייה לפלאפון שלך אני משאירה הודעה אמרת שתתקשר וחיכיתי לשווא האם באמת אתה מאוהב? אמרת שאני היפה מכל הבנות גרמת לי להרגיש טוב לכמה דקות ועכשיו אותי אתה מזניח ולי משקר... האם באמת ישנה אהבה או שזו סתם עוד בדיה מופלאה מזל שזה קורה כבר עכשיו לפני שליבי נהיה מאוהב אך למה תגיד לי חושבת אני עליך? ולמה כל צלצול מקווה שממך? ולמה למה אני אף פעם לא מצליחה באהבה?

moran.l

New member
מכירה את ההרגשה

של לחכות, לטלפון, לסימן, למשהו... להריץ אלפי סרטים בראש, איך שוב דפקתי הכל, איך שוב לא הצלחתי.. איך שוב לא רוצים אותי. והשאלה הגדולה אשר חותכת אותך - למה? למממממההה? לא לא מגיע לך? למה את לא מצליחה פעם אחת להיות מאושרת? ומה אומר לך, שלגיה חמודה, אפשר לעבור את זה. עובדה - אני עברתי. אני יודעת שזה נשמע רחוק ממך אלפי אלפי צעדים, ומאוד קל להשמיע דבר מסוג זה, אבל קשה לקבל ולשמוע כשאת לא מאושרת, אבל מה אומר לך, אפשר לעשות את זה. את צריכה רק דבר אחד - אמונה. קיטשי כל שיראה העניין, אופטימי מדי, ילדותי - למי אכפת? אני אומרת לך שזוהי התרופה. כי הרי ברגע שתתני לכאב לשלוט בך, את תתמכרי אליו.. העצב ימלא אותך כליל.. ותהיי יותר מדי עסוקה בו, בכאב, בעצב ובאכזבה, מכדי לפתוח עיניים הלאה.. ואז יתכן ובאמת תפספסי דבר מה טוב... בהצלחה פה בשבילך אוהבת מורן

אוסי

New member
תנסי להאמין שתצליחי...

ותשבי בגישה חיובית אולי זה יעזור... אל תזלזלי בעצמך... תפגיני ביטחון... שבוע טוב!!!

tairon

New member
ברכות לך שלגיונת על הודעת היום H-)

ואת עוד תצליחי...באהבה והאושר ידפוק אף הוא על דלתך.. אז אל תרימי ידים ואל תוותרי על אף אחד מהשניים ברכות אמרתי? כן

למעלה