שיר אגואיסטי

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
שיר אגואיסטי

יש לי פוסטר של משינה מתקופת העמותה לחקר התמותה - פרסומת לשוקולד אגו. על הפוסטר רואים את להקת משינה ויש מילים לשיר שמתחיל כך: "רוקדת כאן כאן, שופכת דם דם, רוצה אלינו להצטרף, אבל אנחנו האגואיסטים, ועל כולכם אנחנו נצפצף..." ויש לזה המשך, בכל אופן הייתי רוצה לדעת האם משינה שרו את השיר הזה בכלל מתישהו, ואם כן אז איפה ברשת אפשר להשיג אותו. או שלפחות תספרו לי אם שמעתם אותו כי אני לא שמעתי.

Lenard

New member
אני חיב להודות...

שלא מזמן קניתי לעצמי חבילת "אגו" וזה היה לא רע בכלל... אפילו טוב... מאז אני מכור

emh2

New member
נו, אז הם שרו את זה או לא?

ואם לא - אז למה יש מילים בפוסטר - אם מישהו יודע בבקשה!!!

joniהאדום

New member
כן שרו.. וזה היה בתק´ טרום העמותה..

אם אני לא טועה בתק´ גבירותי ורבותי.. כמוכן, החטיף, כפי שכבר הבנתם, לא כ"כ הצליח...

emh2

New member
רגע, אתה מתכוון ממש לתקליט?

יש לי את הדיסקים של משינה פרט לראשון ולשלישי בגלל שקניתי את צמד הדיסקים - משינה 32 הביצועים - וכמובן הלבן זה גבירותי ורבותי, ואין בו שיר כזה, אלא אם אתה מתכוון לתקליט ויניל או לגרסה אחרת של האלבום הזה, אני באמת רוצה להבין את הקטע הזה, איך אפשר להשיג את השיר הזה היום אם בכלל או שזה פריט לאספנים... (בינתיים תודה על ההתייחסות הרצינית, מה כבר ביקשתי - לשמוע שיר!)

emh2

New member
משינה - 32 הביצועים המקורייםNMC

מה שיש לי זה אריזה של שני דיסקים: גבירותי ורבותי (עטיפה לבנה) והאוסף השני - עטיפה שחורה. בדיסקים האלה אין את השיר של האגואיסטים שמתחיל במילים: "רוקדת כאן כאן, שופכת דם דם...." שאותו אני מחפש אז אם מישהו יודע להסביר בצורה מפורטת איך בדיוק יצא השיר הזה (דיסק, קסטה, תקליט - הכי טוב קובץ...) אני מאוד אשמח על המידע....

למעלה