לפחות הן לא מתפוצצות רק עלולות להתנגש
מ מנגינה סגולה New member 2/4/06 #12 סטודנט? פיזיקאי?? ילד,תלמיד תיכון. הוא לפחות יודע שמסה זה לא משקל
מ מנגינה סגולה New member 3/4/06 #27 ההנהלה אינה אחראית למידע, לתוכן ולנתונים הכלולים בתכנים/מתכונים ו/או לדיוקם של כל אחד מאלה. תוכן הכתוב הינו באחריותו הבלעדית של הגורם המפרסם.
ההנהלה אינה אחראית למידע, לתוכן ולנתונים הכלולים בתכנים/מתכונים ו/או לדיוקם של כל אחד מאלה. תוכן הכתוב הינו באחריותו הבלעדית של הגורם המפרסם.
א אפרתקומי New member 4/4/06 #59 במקרה שלי חצי מההנהלה יודעת שיש לי מחשב משוגע (שלא לומר נגוע ווירוסים, תולעים ושאר מרעין בישין), אז חשבתי שאני יכולה לצפות להבנה, אהדה והקשבה או לפחות לפרוטקציה
במקרה שלי חצי מההנהלה יודעת שיש לי מחשב משוגע (שלא לומר נגוע ווירוסים, תולעים ושאר מרעין בישין), אז חשבתי שאני יכולה לצפות להבנה, אהדה והקשבה או לפחות לפרוטקציה
S shellyland New member 3/4/06 #36 חבל שכשמלמדים אותם על מסה ומשקל לא מלמדים אותם גם על ריתמוס. יכול להועיל, במקרה שאחדים מהם יעדיפו לכתוב שירים.
חבל שכשמלמדים אותם על מסה ומשקל לא מלמדים אותם גם על ריתמוס. יכול להועיל, במקרה שאחדים מהם יעדיפו לכתוב שירים.