שירת הערפד

Bartal j

New member
שירת הערפד../images/Emo48.gif

מה דעתכם לפרסם כאן יצירות שלכם, שירים, סיפורים שכתבתם על ערפדים? זה יכול להיות רעיון טוב. הרבה זמן לא פרסמנו פה. הוא עמד שמה בדממה לה חיכה, מוסתר בצללי האפלה הביט מרחוק על אהובתו בלבן, הכלה היא ביכתה את מותו המקולל, והיום היה אמור להיות יום כלולותיה והוא כמו חתן קיים, קם מקברו ובא מהאפילה הגיע עד אליה. והיא? בעיניים דומעות את חייה לו מסרה על מזבח האהבה שלו רחשה היא הקריבה למענו את נשמתה. כך היא העניקה לו לטעום מדמה ןהוא המשיך להמשיך לשתות מצווארה. טועם עוד מהדם , חש את חיותה נעלמת את פעימות ליבה נחלשות, למרות שהוא הצטער, ובתוכו בכה, לא זלגו מעיניו דמעות, הוא המשיך ממנה לשתות לרוויה, מוחו התרוקן כליל ממחשבות תודעתו הייתה שרויה בסערה, מאוחר מידי בשבילה, החיה שבתוכו התעוררה, מכניעה אותו לתשוקה המייסרת מסרבת להרפות מאהובתו הגוססת, בשפתיים אדומות מוכתמות מדמה נשק לה אהובה המקולל על לחייה החיוורות ועל שפתיה הקרות, נשיקה אחרונה נפרד מכלתו המחובקת בזרועות ההם שכה אהבה. . ועוד שיר שכתבתי על פנדורה! הו פנדורה אישה ערפדית רוצחת אכזרית אישה יפה אך תאבת דם בעלת תשוקה רצחנית שלא תסופק עוד לעולם גופך העתיק הלבן כבר ממזמן הפך לא אנושי. בעיניים בורקות באפלה כמו שני אבני אזמרגד, אבני ברקת את בפעם האחרונה לקרבנותיך את נשיקת המוות נושקת נועצת שיניים חדות בצווארם מתענגת ברכות על טעם דמם ולאחר שאת מרוקנת אותם כליל מהדם את עוקרת מגופם את ליבם. מהווה לעצמך תזכורת לליבך הנעלם. את יודעת עמוק בתוכך, כי מתת הנצח, שהעניק לך בעבר מריוס אהובך הביאה עליך את קללתך וכעת את ילדת הלילה , פנדורה מסתובבת בצללים שנים רבות שוב את רוצחת, על מנת להמשיך לחיות...

קרניjack

New member
פירסמתי פה שירים בעבר על ערפדים

להעלות אותם שוב? זה הדבר הכי חדש שלי קשור בערפדים (בהשראת באפי)...וגם לא
קוטלת כשאני בחשיכה צמרמורת חולפת בגבי וקולות עלים נשברים בראשי ולפעמים הלב עדיין דופק בחוזקה כי זאת יכולה להיות הפעם האחרונה שלי אז, אני יודעת שאפשר להיכוות מהדם שלי העיניים שמחפשות אותי לא ימצמצו עוד וכל מת מהלך יתפורר לעפר שעליו אנו דורכים ואותו אנו נושמים מבטם האחרון שאראה הן הפנים שעליכם לא חסו הד ציחקוקם יתפוגג באמרה שנונה ורגעית לא כמו הצלקות שאשא איתי לנצח נקרעת בין אפילה לתקווה בין חופש לבין ייעודי משחרת לדם של שותי הדם שזורם בעורקיי הוא מהות השושלת רוח של קוטלת.

Bartal j

New member
פרופוגנדה נגד ערפדים?:- 0

מי עושה? וקרן השיר שלך באמת יפה
אהבתי את צורת הכתיבה שלך.

darthziv

New member
היא...

היא מביעה בשיר תמיכה ברוצחת העם (הערפדי) הזו... אני צוחק... פשוט יש פה אנשים שהתבטאו בחריפות כנגד "ציידי ערפדים" חחח

Bartal j

New member
אני לא מתה על ציידי ערפדים,

זה לא שאני נגדם, יש להם לרוב כוונות טובות של להגן והכל.. אני פשוט לא בעדם.

Berethor

New member
האמת שהכוונה שלו היא לטיפוסים כמוני

חוץ מזה באמת לרובם יש מטרות 'טובות', למרות שהם פנטים גמורים. אני גם מעולם לא 'הגנתי' על כל ערפד באשר הוא, בניגוד למה שהוא חושב, בקטע הזה יש הרבה יותר חוטאים ממני.
החטא שבגללו יהרגו אנשים רבים

קרניjack

New member
נו, אלה הערפדים של באפי../images/Emo3.gif

או באופן כללי ערפדים עם רצח בעיניים.

Bartal j

New member
ועוד שיר שכתבתי בהשראת קלאודיה../images/Emo13.gif

ילדונת קטנטונת כבי את אור הנר הפרדי מהחיים ותעצמי באיטויות את עינייך אימך כבר לא איתך, היא לא תשמור עליך, אז חבקי חזק את בובתך, אל תיבהלי מהסיוט של הלילה שבא בעקבותייך, מהצל הזה שרודף אחריך תובע ממך את תמימותך, להקריב ילדותך כופה עליך לוותר על חייך. ומעתה כמיהתך תהיה לדם, אימא שלך בשמיים, היא מתה אך את לא תמותי לעולם. אמרי שלום לזריחה, היפרדי מאור היום ילדתי, כשתעלה החשכה שותה דם את תהיי תהיי אמיצה ילדה קטנה, מתנתך תהיה לבסוף קללתך. את לא תזדקני אך לעולם לא תגדלי כמו בנות גילך הזמן לא יראה אותותיו על גופך, שדייך ומותנייך לא יתעגלו, את לא תהפכי לאישה תמיד תישארי כמו שאת כעת, תשוקתייך ישארו כלואות לנצח בתוך גוף קטן של ילדה! המלכה הקטנה של הלילה ערפדית קטנטנה...

Bartal j

New member
לילית "Vampire's Kiss"

אחת הדמויות האהובות עלי הלבנה עומדת תלויה בשמיים משלחת קרנים של אור נוגה על המיטה המוצעת הנר שליד המיטה עודנו דולק כשאת מגיחה מן האש, לפתע באה, הלילית של הלילה אישה קדמונית, עלמה צעירה וחיננית יפה, מפתה ומשמידה הורסת שורפת ופראית. זו את לילית! כנפייך שחורות כציפור גדולה, עינייך חותכות כסכין את האפלה שני שלהבות של אש יוקדת ירוקה. בעוד שיערך השופע כצבע הדם נשפך על לבן השיש של גופך וכשאת מסיטה את גלימתך, חושפת את מערומייך, נחשפים הקימורים המושלמים של מותנייך ושדייך. מרקם עורך קטיפתי ומדהים, משוח בבשמים ותמרוקים, מדיף ניחוחות משכרי חושים. שפתיך הרכות בדבש רעיל משוחות הן בלהט מנשקות ואז מחדירות את לשונך , את נושכת, לשונך מתפתלת כנחש קוברה ארסי, יונקת את לשד החיים מתוך קורבנך האנושי. לילית מוזכרת לעיתים כערפד, והייתי חייבת להביא את השיר הזה
מצרפת את הציור "Vampire's Kiss" של האמן הפנטזיה שאני ממש אוהבת Boris Vallejo

קרניjack

New member
אהבתי, אבל נראה לי

שברוח השיר במקום לכתוב "מתנתך תהיה לבסוף קללתך" לכתוב "קללתך תיהיה לבסוף מתנתך" לא?

Bartal j

New member
בעיקרון מה שהרגשתי לגבי קלאודיה שמתנת

הנצח שלה..
|סרט| הערפדות שהעניק לה לאסטט בגלל הנשיכה של לואי היא סוג של מתנה כמו שנותנים לילדה קטנה אבל זאת הייתה קללה אכזרית עבורה כשהיא התבגרה והפכה לאישה בנשמה שלה עם תשוקות ואהבות היא נשארה קפואה כלואה בגוף של ילדה וכך גם היה היחס אליה שלאסטט קנה לה בובות והיא כבר לא רצתה אותן וניסתה לגזור את השיער שלה והוא צמח מחדש, והקנאה שלה באישה עם השדיים, כולל הרצון לאהוב את לואי מעבר "לאהבה אבהית". מתנה- חיי נצח= נעורי עד חלומה של כל אישה לא להזדקן. קללה- להיראות ילדה קטנה לנצח, ולא להיות נשית לעולם.

Berethor

New member
אבל איך זה הגיוני שהיא התבגרה בנפש

הרי עד הבגרות יש הבדל מנטלי שלא 'רק' נסיוני וביולוגי בין ילד למבוגר, בתור ילד לא יודעים מזה להיות מבוגר.

קרניjack

New member
אתה רוצה להגיד שכ"כ הרבה שנים יעברו

ומי שנהפך לערפד בתור ילד, לא יתבגר לעולם בגלל שהוא לא חווה תהליכים ביולוגיים ונפשיים? מן הסתם יש הבדל בין ה"התבגרות" של ילד ערפד במשך 50 שנה ובין אדם מבוגר שהוא בן 50, אבל ישנה התבגרות...היה גם אפשר לראות שבקלאודיה לא היה רק "צד מבוגר" אלא גם "צד ילדותי" כמו הכעסים שלה, הרצון לאמא וכו'...

Bartal j

New member
הגוף שלה נשאר גוף של ילד וככה התייחסו אליה

כולם כילדה בובה, וזה היחס שהיא קיבלה , סוג של נבואה שמגשימה את עצמה. אבל ראו שככל שהשנים עברו והיא אומנם נשארה בגוף של ילדה , הנפש שלה החלה להתגבר, היא החלה לגלות עניין בגוף הנשי. הנפש של קלאודיה "הזדקנה" וקלאודיה הפכה במרוצת השנים שלה מהרגע שהפכה לערפד ככל שהשנים חלפו לאישה בנשמתה שכלואה בתוך גוף של ילדה בובה... (את מרבית התסכול שלה היא כיוונה כלפי לאסטט שכביכול הפך אותה לערפד וגזל ממנה את "נשיותה" כי היא מעולם לא תהיה בעלת גוף נשי וכולם יתייחסו אליה לנצח כילדה, היא הרי אהבה את לואי הרבה יותר מאהבה אבהית עם הזמן, אז קשה היה לה לשנוא אותו) ולדעתי ראו את זה יפה מאוד בסרט ראיון עם הערפד.

Berethor

New member
היה לה סיבה לשנוא את לאסטט

אם זה היה תלוי בלואי היא הייתה פשוט מתה, לאסטט הוא הsire שלה, לאסטט הוא זה שעבר על ה'אתיקה הערפדית' והפך ילדה לערפדה. חוץ מזה לואי הרעיב את עצמו וכאשר הוא תקף את קלאודיה הוא היה במצב frenzy, ה'beast' השתלט עליו לחלוטין באותו הזמן. לאסטט היה מודע למה שהוא עושה, מודע לכך שאסור והיה בשליטה מלאה, הוא הפך אותה ממניע אגואיסטי רק כדי להשאיר את לואיס איתו. בכל אופן השאלה היא אם היא באמת יכולה להפוך ל'אישה בגוף של ילדה' או שהיא פשוט רצתה משהו בלי באמת לדעת מזה, על אותו עקרון של ילדים שרוצים לגדול.

Bartal j

New member
אני חושבת שהנשמה יכולה להתבגר עם השנים

סוג של ניסיון חיים וזה לא בהכרח אמור להיות קשור לשינויים ביולגים גופניים. הרי הערפדות מונעת "זקנה גופנית" אבל לא "זקנה נפשית". אני חושבת שהיה בקלאודיה הרבה מהילדה והרצון שיראו אותה כאישה ויפסיקו לראות אותה כילדה, אבל כל ההתקפי זעם שלה בהחלט הראו שהיא עדיין מתנהגת כילדה. ילדה שרוצה להפוך לאישה, שמתחילה להתעניין בנשיות ככל שהזמן חולף והיא "גודלת" מנטלית ויודעת שזה לא יקרה לה לעולם.

למעלה