שירת המיגרנה...

שירת המיגרנה...../images/Emo132.gif

יום ששי את יודעת...? יום ששי הוא יום ההשכלה השבועי, שלי. קונה את עיתוני הערב, וישר למדור החביב עלי מכל. " הציור השבועי לילד". מסתיר את הכותרת, ממקד את מבטי . מה הדמות שצייר ג´קי. מבלי לדעת את הנושא, ומה יש לחפש. גילוי, עושה לי את סוף השבוע. יש גם "הנחות", שאני מעניק לעצמי. אם לא קלטתי את המסר, אזי מוריד, את הכיסוי מהנושא. מנסה לגלות את הדמות מבלי לסובב את העמוד. בגילוי הזה, אני מסתפק, רק, בטפיחה עצמית, על השכם. לאחר הטכס הזה, לשמירת האיי קיו. פונה לתשבץ. שילה הר שושנים. דור שני למשבצי התשבצים. הדור הקודם, הלל הר-שושנים , או הלל הלשונאי , היה מספק לי את מנת התיסכול השבועית. כשהייתי מבחין בהגדרה, בסוגריים, "מחידושי הלשונאי, הלל הר-שושנים", ידעתי. הלך על התשבץ. מלים , מלים, הייתי בודה ממוחי הקודח. מנסה לקלוע: למה התכוון, המשורר ומה רצה להביע. ואם הצלחתי, הייתי בודק, מייד: איפה יש בעיר, מסיבה ". להפיג את המיגרנה.

שוכבים במיטה הגדולה

בחדר חשוך לסגור את התריסים בצהרי היום, לעמעם אורות לחלוטין אפשר עם סדין דק בקיץ או שמיכה חמה בחורף להשתרע רוחב המיטה לאורכה באלכסון
ככה עוזבים את המיגרנה.

טרה10

New member
מיגרנה-או לרוץ כדי לקשור חמצן לדם

כי זו הסיבה..או שאתמול בסופר פארם- ראיתי על המדף מין אצבעון בקבוקון כזה עם כדורון בראשו, והבקובוקון מכיל שמן ארומטי- שפשפתי את המצח- ולאחר 40 דקות..חשתי הקלה..מזה שחרור- וזהו.! 40 שקל..יבוא מצרפת..! וזה אחרי 40 שנה של ´הנאה´ ממיגרנות- ששום אופטלגין לא מעביר. וכל ´הסודות´ האלו עם לשכב בחדר חשוך..זה שטות כי החושך זה רק בגלל שהאור מפריע..כי כאבי המיגרנה הם סביב העין..הימנית בדרך כלל. אז לקנות- את הבקבוקון..ולנסות.! [נבדק]

בנ אהרונ באותו עיתונ......

כתוב "כשהיא אומרת שכואב לה הראש-תאמינ" סקר שנערכ לרגל השקתה של קפסולה חדשה נגד כאבי ראש. ואני אומרת פרוסות מלפפונ ירוק קר על הרכות והעיניימ פחות מארבעימ דקות וזה עובר קיבלתי עונש רדיוס ועכשיו הנני כאנ מברכת את כולמ כאנ שבת מחוייכת

למעלה