שירת הברבור

וואו../images/Emo12.gif

זה ממש יפה. בגדול
היום אני מקבלת המון השראה מסרטי סטודנטים זה כנראה אחד מה-20 סרטי סטודנטים שהיא עשתה השנה.

פעם ראשונה שאני שומעת...

על הסרט הזה..טוב מעניין לראות ...אני אגיב פה אחרי שאני אראה מהלינקקק

מזה הסרט המוזר הזה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

לא הבנתי כלום....הם חברים ומה קרה לו ..... כלום מזה משנה העיקר שטלי גם שם עושה תפקיד אופי מדהים ומרגששש

מה לא הבנת?

הם היו חברים והוא עשה תאונה ונכנס לקומה והיא לא מוכנה לשחרר אותו ולהמשיך הלאה בחיים שלה. כל הסרט זה בעצם יציאה מהקונקרטיות של הסיטואציה היא מדמיינת שהוא קם ושר לה שיר. בשיר הוא אומר לה שתמשיך הלאה ותפסיק להאחז במשהו לא מציאותי שרק מכאיב לה בסוף היא הולכת אך עדיין נושאת עליה את העול שהוא השאיר אחריה- אי אפשר באמת לשכוח. אני אישית אהבתי את הרעיון של הסוף רק לא איך שביצעו אותו בסופו של דבר, זה נראה דיי דבילי והורס את כל הרגש והעוצמה שיש בשאר הסרט. בגדול הוא ממש טוב. עיקר כי אני מכירה סיפור אמיתי על בחורה שחבר שלה נהרג באיזה פעילות מבצעית שבועיים לפני החתונה ובמשך כמה חודשים היא היתה 24 שעות ביממה על הקבר שלו בוכה. זה ממש עצוב והדרך הביזארית שבה בחרו להעביר את זה נוגעת.

kuku woman

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אממ עוד סרט-"החלק הרביעי" שמחולק ב-youtube ל-3 חלקים ! פשוט תכתבו בחיפוש-טלי שרון ותמצאו

kuku woman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתן חייבות לראות

זה מביך../images/Emo4.gif

או שזאתרק אני או שפשוט לא הצלחתי לרדת לשורש העניין לא אהבתי. אבל זה נתן לי השראה לגבי משהו אחר שראיתי אתמול ותהיתי לגביי משהו
אגב אני מכירה את המטורף!!!! הוא היה איתה בחיפה בפעם הראשונה שראיתי אותה, אומנם ההיתי שם על דיי מעורפלת אבל אני זוכרת
פר"ח

paperflowers

New member
גם לדעתי

טלי גם משחקת פה מוגזם ברור שזו דמות קיצונית, אבל שמתי לב שבסרטים קצרים היא הולכת טיפלה רחוק מדי

דווקא זה לא אשמתה

הרעיון בסרט, לפחות לפי מה שהבנתי, זה לחשוף את אמצעי המבע, ולעשות את זה בכל דרך אמצעית. הם מנסים להראות כמה השחקנים הם בעצם בובות של הבמאי בגלל זה הם מכניסים את השחקנים ומפיחים בהם חיים, בגלל זה טלי משחקת ב"אובר אקטין" השחקן לא זוכר באיזה רגל הוא צולע, הסרט מחולק לחלקים ונשבר, המוזיקה נפסקת ומתחילה בצורה שריותית הדמויות מתנהגות בצורה רובוטית וכו וכו יש מלא כאלה זה דווקא תומך בתמה המרכזית של הסרט. פשוט הקטע שלה בסוף הביך אותי. חברה שלי יעל טוענת שזה בגלל שאני מכירה אותה. שיהיה. אחרי כמה צפיות חוזרות בסרט (חוץ מבחלק האחרון של טלי
), הוא דווקא דייי בסדר. הוא לא מביע משהו קונקרטי ואחיד. אבל אם סרט היה צריך להביע איזה מסר אחד שניתן להעביר במילים אז למה צריך בכלל סרט? אפשר פשוט להגיד אותו. בקיצור, זה לא מושלם, אבל זה אחלה נסיון

למעלה