שירת האתיופי מצחיק
ב בנדק חביב New member 1/11/13 #2 לא נעים לבאס אתכם זה שיר אמריקאי ישן נורא, שתורגם והותאם למציאות הישראלית. עצוב שלי שמי שעשה זאת לא טרח לציין זאת.
לא נעים לבאס אתכם זה שיר אמריקאי ישן נורא, שתורגם והותאם למציאות הישראלית. עצוב שלי שמי שעשה זאת לא טרח לציין זאת.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 1/11/13 #5 מוכר ולא מצחיק במקור זה נכתב על הכושים האמריקאים שבשלב מסויים מטעמי PC כינו אותם צבעוניים (היום גם צבעוני נחשב למילת גנאי). אם מישהו מכיר או שמע על אתיופי שכינו אותו צבעוני שיקום.
מוכר ולא מצחיק במקור זה נכתב על הכושים האמריקאים שבשלב מסויים מטעמי PC כינו אותם צבעוניים (היום גם צבעוני נחשב למילת גנאי). אם מישהו מכיר או שמע על אתיופי שכינו אותו צבעוני שיקום.
ש שרונהה New member 1/11/13 #6 אותי מצחיקים כל הצבעים שהלבן מחליף בגלל זה הלבן מתוסבך עם עצמו ומסבך ת'חיים לכל הסובב אותו. לשחור אין בעיות, תמיד הוא נראה תו'דבר .
אותי מצחיקים כל הצבעים שהלבן מחליף בגלל זה הלבן מתוסבך עם עצמו ומסבך ת'חיים לכל הסובב אותו. לשחור אין בעיות, תמיד הוא נראה תו'דבר .
מ מיקאלה1 New member 1/11/13 #8 איזה רצינות השיר מיוחד קודם כל. דבר שני אתמול הראו אתיופים שניסו להתקבל לעבודה כמלצרים ואמרו להם שאין צורך, ובאותו מקום הגיע בחור לבן ואמרו לו בשמחה אנחנו זקוקים למלצרים. אז אולי לא קוראים להם צבעוניים אבל מתנהגים אליהם במקומות מסויימים באפלייה.
איזה רצינות השיר מיוחד קודם כל. דבר שני אתמול הראו אתיופים שניסו להתקבל לעבודה כמלצרים ואמרו להם שאין צורך, ובאותו מקום הגיע בחור לבן ואמרו לו בשמחה אנחנו זקוקים למלצרים. אז אולי לא קוראים להם צבעוניים אבל מתנהגים אליהם במקומות מסויימים באפלייה.
א אודרי11 New member 1/11/13 #10 זה פורום רציני וחושב.. אפליה יש ועוד איך....לא רק זה, מתנכלים ליוצאי אתיופיה כשטועים לחשוב שהם מסתננים מאריתריאה..
זה פורום רציני וחושב.. אפליה יש ועוד איך....לא רק זה, מתנכלים ליוצאי אתיופיה כשטועים לחשוב שהם מסתננים מאריתריאה..