שירת האדם 4 מתקרב...

milford

New member
לכיסוף וחסוי

חסוי - קאזה והנושא של השיר שדיברתי עליו לא קשורים אחד בשני למרות שבשניהם מדובר על הפרת זכויות יוצרים. והסיבה להבדל שבקאזה מדובר בד"כ על שירים שמורידים מהאינטרנט לשימוש פרטי ובמקרה של השיר "שלנו" מדובר על שימוש בשיר בצבור - אם לקחת פעם סרט וידאו או DVD בהשאלה ודאי ראית את ההודעה בתחילת הקלטת שבה מודיעים שהשימוש בקלטת מותר רק לשמוש פרטי ולא לשימוש של הקרנה בצבור וגביית כספים ולכיסוף - אני מבינה שכעת את מבינה על מה דברתי

כיסוף

New member
למקומות היכון צאאאאא ../images/Emo79.gif

בפרדס ליד השוקת
הפרוטה והירח
פרחים בקנה
מה יפים הלילות בכנען
בא איתי אל הגליל
עוד לא תמו כל פלאייך
קום והתהלך בארץ
אני מת
יום יבוא
שומר החומות
השוטר אזולאי
יפו - השחפים על המזח כבר עפו ... (מכיר?)
היי דרומה
רינה - אני אוהב את השמיים רינה אני אוהב את הספסל. ..
סרנדה לך
בת שישים
בשדות בית לחם
הוי ארצי מולדתי
ים השיבולים
עטור מצחך
שמלתך השזורה
שיר המעלות.... אבל בלחן ששר חנן יובל שיר מקסיםםםםםם
ארץ - של אילנית
פרי גנך
תותים
ב.מ.ו שחורה
כפיים של יודה פוליקר
אהבת פועלי בניין
איילת אהבים
ברית עולם
ימי בנימינה
ילדותי השניה
התקווה כמובן לסיום הערב נו איך אפשר שלא יאללה הרכבתי לכם ספר שירים לא שירון. תהנו בערב הזה

צלף

New member
ההשכלה המוסיקלית שלי ואחרים ../images/Emo10.gif

היא מטבעה לא הכי הכי... צריך באמת להיעזר בשומעים (כמו כיסוף שהביאה משהו) כדי לאבחן שירים ששרים היום אצל השומעים, כי השירון הוא הגשר שלנו לעולם השומעים לראות מה הולך... אולי כדאי להוסיף שירים חסידיים או דתיים, לטעמי הם יפים והיה מעט מידי מהם בפעמים הקודמות...

כיסוף

New member
טוב הנה עוד כמה

שכחתי בשרשור הקודם את "שחרחורת"
מלכות החרמון ועכשיו לשירים חסידיים קצת
צור מי שלא אכלנו
שבחי ירושלם
אל תשליכני לעת זקנה
ירושלם של זהב (אני כותבת את המילה ירושלם בלי י' נוספת- זה לא שגיאה)
צ'יריבים צ'יריבום
אדון עולם
מי האיש
שיבנה בית המקדש
יברכך
ידיד נפש
וטהר ליבנו
שישו את ירושלם
אשת חיל
אברהם אבינו
עוד אבינו חי
שמע ישראל
כל העולם כולו
אני מאמין

0ne Man

New member
יש שיר שנפוץ מאד במגזר הדתי

ואהוב גם על השומעים - "משיח משיח..." (אני לא בטוח שזה שם השיר, אבל זה המילים הפותחות בפזמון) אגב, האם מותר לשיר שירים שמוגנים בזכויות יוצרים באירוע של שירת האדם?

כיסוף

New member
השיר כתבתי אותו

והוא נקרא "אני מאמין" וברור שאפשר לשיר שירים שמוגנים בזכויות יוצרים . בשביל זה יש זמרים ששרים אותם. בקול מוגנת מבחינתה בזכויות יוצרים. וחסוי יש שירים חסידיים שהם באידיש מתורגמים לעברית וגם שירים בלאדינו ששירים אותם בעברית. אוחחחחחחחחחחחחח אוחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שירים
אוחחחחחחחחחחחחחחחח מה עשיתם לי ..... :) שחרחורת יפיפית כל כך בעינייך אש בוערת ליבי כולו שלךךךךךךךך

כיסוף

New member
ובכלל נחמד שהעלתם את הנושא

כי הוספתם לי עוד רעיון בקשר לפרוייקט שאני עושה. וסתם גרמתם לי לזמזם קצת שירי א"י

שיר של ירושלים של זהב

זה נשמע גם טוב זה חלק מארץ ישראל או אחד משירים ששרה עופרה חזה אני ראיתי את מה שכתבה כעת כיסוף על מילה א"י פשוט נזכרתי בעופרה חזה עדיין כואבלי הלב על מותה של עפורה חזה

למעלה