שירשור

Lifes Music

New member
שירשור

שרשרו כאן את כל השירים שיש בשם שלהם את המלה "גשם" ואת האומן

עוד

אביב גפן- אתה פה חסר לי, אהבנו ("זה שוב הגשם הראשון, מנגן שירו על החלון..."), קנאה, לילה, השיר שלנו עברי לידר- ביום שמש יפה (שיר מדהים!) גשם אחרון- שפיות זמנית גשם חזק מוניקה סקס גשם- שילה פרבר גשם- מאיר בנאי

שלמונזה

New member
אני לא מאמינה שאני מזכירה את../images/Emo168.gif

זה... שוב הגשם - האחיות פיק!!! יש את חורף של גידי גוב, עוזר? שלמונזה - משינה (הגשם שוב התחיל לרדת) הגשם לא בשם השיר אני יודעת, אבל זה שלמונזה

N a V e

New member
איך לא הזכרתם את זה--->

גשם גשם בוא של להקת הנח"ל ?? בושה

S h A b i T

New member
מממ

1. אחר כך בא הגשם - החשמליות 2. אחרי הגשם - יהורם גאון 3. אין עוד גשם - עממי 4. אנחנו לא צריכים - דודו פישר 5. אנחנו לא צריכים - שלמה ארצי 6. אנשי הגשם - אורנה ומשה דץ 7. אנשי הגשם - אורה זיטנר 8. באביב את תשובי חזרה - צוות הווי של הנח"ל 9. בואו עננים - עממי 10. בואי אלי בגשם - שאול צירלין 11. במרווח טיפות הגשם - פבלו רוזנברג 12. גשם - שילה פרבר 13. גשם - התינוקות 14. גשם - אלי לוזון 15. גשם - בנזין 16. גשם - מאיר בנאי 17. גשם אחרון - אבי פרץ 18. גשם אחרון - חנן יובל 19. גשם אחרון - טל לופסקו 20. גשם אחרון - להקת פיקוד הצפון 21. גשם אחרון - עברי לידר 22. גשם בוא - להקת הנח"ל 23. גשם בעיתו - רותי נבון 24. גשם הקשב לנשים - יעל לוי 25. גשם חזק - מוניקה סקס 26. גשם טיפטף - מושיק עפיה 27. גשם יורד - אשר ביטנסקי 28. גשם כבד - אסף אמדורסקי 29. גשם כבד עומד ליפול - אביב גפן 30. גשם כבד עומד ליפול - דני ליטני 31. גשם פתאומי - יענקל'ה רוטבליט 32. גשם ראשון - בני אמדורסקי 33. גשם ראשון - צוות הווי של הנח"ל 34. גשם ראשון - איתן הדר 35. גשם של ברכה - זהבה בן 36. גשם של פקקים - טיפקס 37. גשם של פתאום - קורין אלאל 38. דמעות כמו גשם - ליאור נרקיס 39. דמעות - אתניקס ואייל גולן 40. דמעות - אייל גולן 41. הגשם - עופרה חזה 42. הגשם בעינייך - יואב יצחק 43. הגשם ירד - יזהר אשדות 44. הגשם ירד - משמרת הצניעות 45. הגשם מתופף - אריק איינשטיין 46. היורה - עממי 47. השיר שהוא שר לי בגשם - נורית גלרון 48. והגשם - לאה שבת 49. והגשם יבוא - גידי גוב ומיקה קרני 50. זה הגשם - נורית גלרון 51. חוטים של גשם - עופרה פוקס 52. חוטים של גשם - הבנימינים 53. טיול בגשם - תמר רוזנפלד 54. יום של גשם - דני גרנות 55. יצאתי לי בגשם - רן אלירן 56. כל המשאלות - ירמי קפלן 57. כמו שיורד גשם - טל גורדון 58. למה בוכים גשמי החורף - יהורם גאון 59. מאוהב בגשם - עופר לוי 60. מה עושים דגים בגשם - דודו זכאי 61. נמס בגשם - יהודה פוליקר 62. פנה הגשם - עממי 63. ציפור בגשם - דורית ראובני 64. ציפור הגשם - להקת פיקוד הצפון 65. רגע אחרי הגשם - הופה היי 66. רגע אחרי הגשם - חוה אלברשטיין 67. רוח סתיו - רוני 68. רוח שלי גשם שלי - אורה זיטנר 69. רוח שלי גשם שלי - נתנאלה 70. שדרות בגשם - חוה אלברשטיין 71. שדרות בגשם - יזהר כהן 72. שוב הגשם - שרונה ודניאלה פיק 73. שיר אחרי הגשם - יהודה פוליקר 74. שיר גשם - ריטה 75. תפילת גשם - גבי שדה אני מניחה שיש פה כמה שירים שחוזרים על עצמם, זה מהאתר שירון.

למעלה