שירשור..:

yair m

New member
שירשור..:

והפעם תורי לעשות סקר...
איך היה המדורות?
עד מתי עשיתם המדורות?
מי נסע כאן בסוף להר מירון???
היה כיף בכלל??? היה שווה את זה???

beckham17

New member
גנב....

סתםםםם.......
היה מצויין, למרות שלנו, שבט עוז, לא היה מדורה אלא רק מנגל מעפאן במיוחד... אבל הפעולת עזיבה הייתה השיא של הערב...
אני נשארתי עד 3 עם השבט שלי (עוז)/החניכים שלי...
אני לא!!!
היה פיצוווווץ!!!
ל"ג בעומר שמח

ותורי לענות...

בס"ד *המדורות היה מצויין! *עשינו עד 4 וחצי בבוקר *לא רציתי בכלל להתקרב למירון בעומס שהיה שם *היה מעולה במדורות, בהתחלה מדורה עם החניכים שלי שבט נבטים-היה מעולה. ואח"כ מדורה לחבריא ב' פשוט מצויין!

טוב, אז גם אני ../images/Emo13.gif

אז קודם כל בראש ובראשונה...: ליאור- תודה רבה, רבה, רבה על הטרמפ! וואיי איך שהייתי סחוטה...... הלכת לישון באיזה 5 ורבע.... וקמתי היום ב1 בערך. ועכשיו לסקר: המדורות-היו אחלה......וזה היה ממש שווה! -ליאור כבר ספרו לך על הפאשלה ההיא בירדן????? שכולם חשבו שזה אתה.... חבר'ה יום מצוין- נצלו אותו.

פאשלה מצחיקה!נקרעתי מצחוק ששמעתי!

בס"ד ואגב אין בעד מה על הטרמפ! חוץ מזה שאמא שלי רוצה להרוג אותי שכל האוטו מלא בוץ ומסריח. אבל הבטחתי שארביץ עליו נקיון טוטאלי!

חחחחח ליאור

תחשוב שאתה רק שמעת! אתה לא יודע מה זה היה לראות את זה! הייתי על הרצפה... (גם לפני זה ישבתי עליה...אבל אין! זה היה קרוע) נראה לי כולם הסתכלו עליהן...הן נראו כמו לא יודעת מה.... זה היה ממש מצחיק! (רק בגלל זה היה שווה להיתקע שם..) פפחחח...עאלק... ואני מצטערת על האוטו כי נראה לי לקחתי בזה חלק בבוץ... כי בדיוק בקטע שבאים לאוטו שלך היה בוץ כזה -מצטערת.

ME2...

* היה דווקא אחלה * הגעתי הבייתה בחמש וחצי בערך, הלכתי לישון בשבע ומשו וקמתי בתשע וחצי * אני בטראומה עוד מהפעמים האחרונות, לא מתקרבת לקבר רשב"י בל"ג בעומר * בסופו של דבר כל נסיעה יכולה להיות שווה.

mgirl

New member
OK

המדורה הייתה פצצה... ז"א, השבט שלנו קטן (יש רק 12 שבאים בדר"כ, 8 היו במדורה) אבל נחמד... רובו לפחות.
סיימנו את המדורה ב5 לפנות בוקר, והתחלנו ללכת לכיוון בתים של אנשים.

אגב סיפור קצר שקרה אתמול...

בס"ד אפרופו ל"ג בעומר! עשינו את המדורות בפארק בק"ש. קיצר הגיעו מכבי אש בכדי לכבות חלק מן המדורות המסוכנות. אתם צריכים לראות, כבאית ענקית מול ילד בכיתה ד' צוציק כזה ששואל בתמימות: "למה אתם רוצים לכבות לנו את המדורה אתם לא רוצים שנהיה שמחים?" והכבאים ממש חמודים ענו בצורה ממש יפה והסבירו להם את העניין. לאור הבטחתי לכבאי שהמדורה שלנו לא תהיה גבוהה ולאור זה שבאמת באותו הזמן היא הייתה ממש נמוכה הם דילגו מעל מדורתינו לכיוון המדורות המסוכנות באמת! וכך ניצלה מדורתינו השנה ואנו נחגוג לאור זה ונדליק מדורות כל ל"ג בעומר בכל שנה ושנה זכר לנס הכבאית...

lali37

New member
../images/Emo41.gif

סבבה!!!!!!!!!!!! היה כ"כ כיף!!!!!!
הייתי בבית ברבע לארבע
לא אני
ב-ר-ו-ר-!-!-!-!-!-!

coolit

New member
ל"ג בעומר שלי ושל שי..../images/Emo3.gif

היה כיף.
המדורות שלנו ושל סניפים אחרים היו ממש צפופות, ובכל זאת היה קר בכלמיני מקומות..
טוף, לשי בטח לא היה קר, למה הוא כל הזמן התרוצץ מסביב לאש.. שרתי עם כלמיני גיטרות וגיליתי שהמדריכים שלנו מוכשרים בכלמיני דברים, הכרתי כמה בנים שלא הכרתי קודם בכלל.. אה-הא! ועכשיו אף אחד כבר לא יכול לומר שאני לא יודעת את השמות של כל הבנים בשבט ללא יוצא מן הכלל!
אף אחדדדד וזהוווו אמממ... סיפרנו צ'יזבטים.. ("ללוסי נגמרו הסוללות..|קול-של-אושיק|" -"יופיייייי...
"*זורקים על אושיק אבנים*) שי ואריאל (?) עשו חימום מהיר..
ושי הסביר למישהו את כל העניינים שקשורים באש..
כווווווווווווולם נשארו עד הבוקר.. השחרנו את פתח תקווה...
בסוף זרקנו מהר הכל לאש, כדי שלא יישאר, וסופסוף הובאו הצמיגים שגנבנו (אה-הא!!) ממכונית שזרוקה איפשהו.. והעשן היתמר במהירות של ענן ארבעה מטרים על ארבעה מטרים כל שניה.. שחור לגמרי..
אה-האאאאא!!
ועכשיו גם אני יודעת איך אשי נראהההה!!!
(כן, ירוק זה בהחלט הצבע שלי וכו'... פואנטה:
) זייהו, הביתה, התעוררתי בשתיים וגם זה רק בגלל שחבר של אחי בא אליו... וזה היה הסוףףףףףףף!!!
(רגליים. כואבות. ציפורניים שחורות כזה שדורכים עליך מרפסודות ואנשים שנחו לי על הרגליים בלי הפרעה. מכות. ברגליים. המון. פצעים. מוגלה. כואב. אי אפשר סנדלים. אז בדיוק בקיץ אני לובשת פעם ראשונה את הנעליים, שבחורף לא הלכתי איתן אפילו פעם אחת. ונסעתי על אופניים. אז טייץ מתחת לחצאית. בקיץ. איכס. לחות גבוהה. איכס. בדרך פגשתי את אושיק. לא-איכס. אופניים קטנים. אני רוצה אופניים שיהיו שלי ולא של אחי. ואז אני לא אצטרך לחשוש כל הזמן שהם קטנים. נקודה סוף פסוק. יום רביעי+ספושבוע מהנה ונטול מפגעים ופיגועים. הכלבים האלה לא לומדים ביום שישי.
אבל אני לא לומדת מחר.
נקודה סוף פסוק פעם אחרונה. מחרתיים מבחן בתורה. נקודה סוף פסווווווווווווווווווווווווווק!!!!!)

מוצארט וקולית...

בס"ד בתור מנהל החתימות הראשי של הפורום אתה חייב להתייחס לעובדה שמילה ממילות הפורום אינה מתאימה ואינה לרוח הפורום. וקולית... ביקשתי ממך בבקשה לא לכתוב עם החתימה הזו משום שהיא אינה מתאימה לרוח הפורום אז בבקשה ממך... אני בעד המסר הנובע מן החתימה אך יש דרכים אחרות להביע מסר זה ולומר אותו גם בדרך נקיה ונטולת מילות זימה...

תשובות לסקר

המדורה היתה קצת משעממת אבל לקראת הבוקר היה יותר כיף. אני הלכתי בשש וחצי אבל הם עדיין לא סיימו את המדורה.

שרוך

New member
הנה הלג' בעומר שלי

בס"ד הי לכולם מה איתכם עייפים אני מאוד עייף אני עשיתי השנה מדורה עם חבריה ב' היה ממש נחמד נשארו עד 4 וחצי לאחר מכן נסעו להר ארבל חזרתי הביתה בשעה 11 בבוקר קמתי בשעה 5 לצערי והסתפרתי כן שוב גלח אני לא נסעתי להר מירון היה ממש חבל"ז ואני חיב להשלים שעות שינה שרוך

אושרה1

New member
אוקי:

בס"ד 1. היה אחלה מדורה למרות שבהתחלה היה משעמםם 2.עד 7 בבוקר 3.לא הלכתי למירון למרות שזה נרא פיצוץ וכן היה כיף אושרה

למעלה