ל"ג בעומר שלי ושל שי..../images/Emo3.gif
היה כיף.
המדורות שלנו ושל סניפים אחרים היו ממש צפופות, ובכל זאת היה קר בכלמיני מקומות..
טוף, לשי בטח לא היה קר, למה הוא כל הזמן התרוצץ מסביב לאש.. שרתי עם כלמיני גיטרות וגיליתי שהמדריכים שלנו מוכשרים בכלמיני דברים, הכרתי כמה בנים שלא הכרתי קודם בכלל.. אה-הא! ועכשיו אף אחד כבר לא יכול לומר שאני לא יודעת את השמות של כל הבנים בשבט ללא יוצא מן הכלל!
אף אחדדדד וזהוווו אמממ... סיפרנו צ'יזבטים.. ("ללוסי נגמרו הסוללות..|קול-של-אושיק|" -"יופיייייי...
"*זורקים על אושיק אבנים*) שי ואריאל (?) עשו חימום מהיר..
ושי הסביר למישהו את כל העניינים שקשורים באש..
כווווווווווווולם נשארו עד הבוקר.. השחרנו את פתח תקווה...
בסוף זרקנו מהר הכל לאש, כדי שלא יישאר, וסופסוף הובאו הצמיגים שגנבנו (אה-הא!!) ממכונית שזרוקה איפשהו.. והעשן היתמר במהירות של ענן ארבעה מטרים על ארבעה מטרים כל שניה.. שחור לגמרי..
אה-האאאאא!!
ועכשיו גם אני יודעת איך אשי נראהההה!!!
(כן, ירוק זה בהחלט הצבע שלי וכו'... פואנטה:
) זייהו, הביתה, התעוררתי בשתיים וגם זה רק בגלל שחבר של אחי בא אליו... וזה היה הסוףףףףףףף!!!
(רגליים. כואבות. ציפורניים שחורות כזה שדורכים עליך מרפסודות ואנשים שנחו לי על הרגליים בלי הפרעה. מכות. ברגליים. המון. פצעים. מוגלה. כואב. אי אפשר סנדלים. אז בדיוק בקיץ אני לובשת פעם ראשונה את הנעליים, שבחורף לא הלכתי איתן אפילו פעם אחת. ונסעתי על אופניים. אז טייץ מתחת לחצאית. בקיץ. איכס. לחות גבוהה. איכס. בדרך פגשתי את אושיק. לא-איכס. אופניים קטנים. אני רוצה אופניים שיהיו שלי ולא של אחי. ואז אני לא אצטרך לחשוש כל הזמן שהם קטנים. נקודה סוף פסוק. יום רביעי+ספושבוע מהנה ונטול מפגעים ופיגועים. הכלבים האלה לא לומדים ביום שישי.
אבל אני לא לומדת מחר.
נקודה סוף פסוק פעם אחרונה. מחרתיים מבחן בתורה. נקודה סוף פסווווווווווווווווווווווווווק!!!!!)