שירשור

שירשור

כל אחד שירשום מה הדבר הכי חמור שעשה בצופים או שעשו לו אני אתחיל..... 1) מה שעשו לי-המדריכה נידבה מישהו מן הסתם זה אני אחרי כמה שניות היא חוזרת עם כל הקבוצה מפילים אותי קושרים אותי מעיפים לי כמה סטירות ואחר כך שאני בורח אדום ממכות ואז המדריכה רודפת אחרי 2) מה שאני עשיתי- פיצצתי אותה מכות.......

כשאני הייתי חמשושית (שנה שעברה)

לא הייתי מתפלחת מהפעולות כדי לדבר עם השכב"גיסטים אלא הייתי נשארת שעה וחצי אחרי הפעולה כדי לדבר איתו... מטורללת אה...

אוף!!!!!!!

אני מנסה לפתוח שרשור מזדיין בפעם הראשונה שלי שלוש אנשים עונים לו והאחרים מתווכחים!!!!!!אוף!!!!!!!!

ענו 9 אנשים בכללי!!!

אבל עם תחשיבי רק שלוש ענו האחרים התווכחו על עם יש אצלהם שכבגיס"טים נחמדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אכפת לך מה כותבים|?

זה לא כאילו האלכנוס שלך או משהו אתה רק פתחת אותו אז הוא נגרר לנושאים אחרים... סו????????

וואו, איזה כיף ../images/Emo13.gif

אני מנסה להיזכר, אבל כניראה שאני ילדה טוב מידי... באמת! בערך מצאתי: בכיתה ז´ בלונה פארק עלינו כולם על מפלי האימה ואז בחלק הזה ששטים סתם הלכנו מילחמת מיים והעפנו ת´מדריכה שלנו מיחוץ לסירה, וכל האחראים כימעט הרגו אותו ביגלל זה
עוד משהו: פעם הייתי "עבריינית" בכיתה ה´-ו´ ככה כל פעולה העיפו אותי למרכז פעם אחת זרקנו ביצים על המדריכה "סתם, כי היתחשק" ותמיד היסטלבתי על המרכזים... אבל הם היו מה זה דפוקים - את היה דרן, ואחד צח, שני הומואים כאלו... עכשיו כשאני חושבת על להיתחצף למרכז שלנו - אימאלה...! זה ממש ממש מפחיד! מה שעשו לי? את כל החיים שלי אני נותנת לשבט הזה ובסוף יורקים לי בפרצוף!!! נועה.

טוב בוא נראה....

דבר חמור שעשיתי אני לא ממש יודעת אבל כרגע נזכרתי שכפתו אותי לעץ במשך 3 שעות בחלוץ הנהגה השנה...

המחסנאי

New member
הדבר שלי היה

בסוף קורס חמישיות, 5 דקות לפני שהתפזרנו לאוטובוסים, התקבצנו כל הבנים של הגדוד והכנו משהו נחמד לרשג"דית שלנו שהייתה משבט צור (כוכב-יאיר). אחד מאיתנו הלך לקרוא לה והביא אותה קרוב לאחד מעמודי הפנסים ותאום קפצנו עליה 10 בנים ווהסתובבנו סביבה עם חבלים ככה שהיא לא תוכל לזוז, ואז רוקנו עליה כמה ג´ריקנים של מים.

למעלה