הצלחה עם ווילד הבוקר! ../images/Emo13.gif
היום ליפנות בוקר הצלחתי לעשות ווילד!
לשם שינוי עשיתי את השיטה הפעם כמו שצריך, התעוררתי ב 7:00 בבוקר ( הלכתי לישון בערך ב 12:00 בלילה ) קמתי בערך ל 10 דקות, הלכתי לשירותים ועוד כמה דברים קטנים אחרים ואז חזרתי למיטה, כבר שניכנסתי חזרה למיטה היתה לי הרגשה חזקה שאני עומד להצליח, הרגשתי שממש אין לי בעיה להרדם כי עדיין הייתי עייף אבל מצד שני גם הרגשתי שהראש שלי עירני, אז ככה לא התרכזתי בשום דבר מיוחד אלא פשוט שמתי לב כל הזמן למה שקורה סביבי, השתדלתי לא לינדוד עם המחשבות ופשוט ניסיתי לישמור על המודעות העצמית שלי, אני חייב לציין שזה היה ממש קל, אחרי בערך רבע שעה פתאום מצאתי את עצמי פתאום עומד בחדר שלי ( בלי שיטת הסיחרור ובלי התרכזות בתמונות היפוגוגיות, ניכנסתי מיד ל REM שנת חלום ) הצלילות היתה נמוכה למדיי אבל ידעתי כל הזמן שזה חלום, ניסיתי להסתכל בשעון הדיגיטלי שלי ובקושי הצלחתי לעשות עליו פוקוס, ראיתי אותו מאד מטושטש אבל עדיין הצלחתי לראות שהספרות מיתחלפות בצורה מאד מוזרה. היתה לי כל הזמן הרגשה שאני עומד להתעורר אז החלטתי לשנות גישה של חשיבה והתנהגתי כאילו שאני לא עומד להתעורר, שיכנעתי את עצמי בראש שיש לי עוד זמן, וזה באמת עזר והרגשתי יותר רגוע ויציב בחלום, ידעתי שאני חייב להגיע לברז המים בחדר אמבטיה, הלכתי לשם, פתחתי את הברז, והתחלתי לישטוף את הפנים עם הידיים, בערך 6-7 שטיפות, המים היו פושרים ולא קרים במיוחד, אבל ממש מים, זה מאד עזר ורמת הצלילות עלתה בצורה מאד משמעותית אבל עדיין היא לא היתה הכי גבוהה, בכל זאת הצלחתי להסתכל למשך כמה שניות במראה שתלויה מעל הברז וראיתי שאני נראה בדיוק כמו במציאות, אפילו כשזזתי הדמות במראה עשתה את אותן תנועות. זמן קצר אחרי זה התעוררתי, חבל שלא ניסיתי להסתחרר כדי להישאר בחלום, שכחתי מזה. לצערי אני לא זוכר פרטים נוספים שאני יודע שהיו שם, כי לא רשמתי כלום ואחרי שהתעוררתי מהחצלול הזה חזרתי לישון בערך עד 12:00 בצהריים... אז הרבה פרטים שאני יודע שהיו אני כבר הספקתי לישכוח. לדעתי אם עושים כמו שצריך, לישון 6 שעות לפני, לקום לאיזה 10 דקות, ולחזור לישון, אז השיטה ממש ממש הרבה יותר קלה, לדעתי במצב כזה הכניסה לחלום צלול נעשיית באופן אוטומתי בלי צורך להשתמש בשיטת הסיחרור או דברים דומים, כי מיד כשנירדמים המוח ניכנס למצב חלימה ( לא כמו שהולכים לישון בערב שאז יש עוד שלבים לפני שלב החלום ) אז כדאי לא להתעצל ולעשות את השיטה כמו שצריך. זהו בעיקרון, היו לי אחרי החצלול הזה עוד כמה חלומות רגילים מאד נחמדים, שבאחד מהם לדוגמה היה לי חזיר אמיתי, מדבר, בתור חיית מחמד
LucidGuess