שירשור WILD

Variety

New member
שירשור WILD

היי אנשים. אני פותח שרשור ווילד, לאלה שיכולים לעזור. מי שניסה כל מיני דברים שקידמו אותו בווילד, או שהצליח, שיכתוב איך הוא עשה את זה... ממש את כל השלבים, כמה שעות ישנתם, מה עשיתם, איך התרכזתם וכל מה שעולה בדעתכם. כל פרט הכי קטן חשוב! אז ילה...

LucidGuess

New member
טוב אני אתחיל

בעבר היו לי כמה הצלחות מאד יפות עם השיטה הזאת, ולפי מה שאני זוכר כל הפעמים שהצלחתי להיכנס איתן לחלום צלול עם ווילד זה היה אחרי שישנתי כמה שעות, התעוררתי מוקדם בבוקר לכמה זמן ( יום שישי או יום שבת ) ואז חזרתי לישון, לאחרונה גם נהייתי מאד עצלן לא יודע למה, וגם השעון המעורר שאז היה לי נישבר ואני צריך ליקנות נראה לי שעון עם צילצול חזק שיעיר אותי כי עם הפלפון אני אף פעם לא מיתעורר ... אז הכי חשוב לדעתי לישון 5-6 שעות, להתעורר מוקדם בבוקר ולקום מהמיטה לאיזה 20 דקות, ואז לחזור למיטה לנסות, אם יש כבר אור אז ליסגור תריסים ווילונות שהחדר יהיה חשוך ויהיה קל להרדם. אני מעדיף להתרכז במוסיקה חלשה ליד המיטה, משהו שאני אוהב, אבל אם אני מרגיש שאני עירני מדיי ושזה מפריע לי להרדם אז אני פשוט לא מיתרכז במשהו מיוחד, אני פשוט כל הזמן שם לב למה שקורה סביבי ומנסה לישמור על המודעות העצמית שלא תעלם, אני לא מיתרכז בשום דבר ספציפי, רק שומר לא לאבד את זה. או שאני מתרכז בנשימות שזה גם לא מפריע במיוחד. שיטת הסיחרור לדעתי היא השיטה הכי יעילה לכניסה לחלום הצלול, ברגע שמגיעים למצב של שיתוק שינה, כשכבר לא מרגישים את הסדינים והמיטה, אז לדמיין שמיסתחררים במהירות, קראתי על השיטה הזאת גם בפורומים אחרים ואומרים שהיא מאד יעילה. ולא לפחד לא משנה מה קורה ומה רואים או שומעים. זהו בערך. LucidGuess

LucidGuess

New member
הצלחה עם ווילד הבוקר! ../images/Emo13.gif

היום ליפנות בוקר הצלחתי לעשות ווילד!
לשם שינוי עשיתי את השיטה הפעם כמו שצריך, התעוררתי ב 7:00 בבוקר ( הלכתי לישון בערך ב 12:00 בלילה ) קמתי בערך ל 10 דקות, הלכתי לשירותים ועוד כמה דברים קטנים אחרים ואז חזרתי למיטה, כבר שניכנסתי חזרה למיטה היתה לי הרגשה חזקה שאני עומד להצליח, הרגשתי שממש אין לי בעיה להרדם כי עדיין הייתי עייף אבל מצד שני גם הרגשתי שהראש שלי עירני, אז ככה לא התרכזתי בשום דבר מיוחד אלא פשוט שמתי לב כל הזמן למה שקורה סביבי, השתדלתי לא לינדוד עם המחשבות ופשוט ניסיתי לישמור על המודעות העצמית שלי, אני חייב לציין שזה היה ממש קל, אחרי בערך רבע שעה פתאום מצאתי את עצמי פתאום עומד בחדר שלי ( בלי שיטת הסיחרור ובלי התרכזות בתמונות היפוגוגיות, ניכנסתי מיד ל REM שנת חלום ) הצלילות היתה נמוכה למדיי אבל ידעתי כל הזמן שזה חלום, ניסיתי להסתכל בשעון הדיגיטלי שלי ובקושי הצלחתי לעשות עליו פוקוס, ראיתי אותו מאד מטושטש אבל עדיין הצלחתי לראות שהספרות מיתחלפות בצורה מאד מוזרה. היתה לי כל הזמן הרגשה שאני עומד להתעורר אז החלטתי לשנות גישה של חשיבה והתנהגתי כאילו שאני לא עומד להתעורר, שיכנעתי את עצמי בראש שיש לי עוד זמן, וזה באמת עזר והרגשתי יותר רגוע ויציב בחלום, ידעתי שאני חייב להגיע לברז המים בחדר אמבטיה, הלכתי לשם, פתחתי את הברז, והתחלתי לישטוף את הפנים עם הידיים, בערך 6-7 שטיפות, המים היו פושרים ולא קרים במיוחד, אבל ממש מים, זה מאד עזר ורמת הצלילות עלתה בצורה מאד משמעותית אבל עדיין היא לא היתה הכי גבוהה, בכל זאת הצלחתי להסתכל למשך כמה שניות במראה שתלויה מעל הברז וראיתי שאני נראה בדיוק כמו במציאות, אפילו כשזזתי הדמות במראה עשתה את אותן תנועות. זמן קצר אחרי זה התעוררתי, חבל שלא ניסיתי להסתחרר כדי להישאר בחלום, שכחתי מזה. לצערי אני לא זוכר פרטים נוספים שאני יודע שהיו שם, כי לא רשמתי כלום ואחרי שהתעוררתי מהחצלול הזה חזרתי לישון בערך עד 12:00 בצהריים... אז הרבה פרטים שאני יודע שהיו אני כבר הספקתי לישכוח. לדעתי אם עושים כמו שצריך, לישון 6 שעות לפני, לקום לאיזה 10 דקות, ולחזור לישון, אז השיטה ממש ממש הרבה יותר קלה, לדעתי במצב כזה הכניסה לחלום צלול נעשיית באופן אוטומתי בלי צורך להשתמש בשיטת הסיחרור או דברים דומים, כי מיד כשנירדמים המוח ניכנס למצב חלימה ( לא כמו שהולכים לישון בערב שאז יש עוד שלבים לפני שלב החלום ) אז כדאי לא להתעצל ולעשות את השיטה כמו שצריך. זהו בעיקרון, היו לי אחרי החצלול הזה עוד כמה חלומות רגילים מאד נחמדים, שבאחד מהם לדוגמה היה לי חזיר אמיתי, מדבר, בתור חיית מחמד
LucidGuess

דנה^^

New member
יפה יפה :)

ואני גיליתי שאני חייבת לחזור לבדיקות מציאות :) חח חלמתי שקיבלתי 95 ו100+ במבחנים במתמטיקה ולא קלטתי שזה חלום...

coolears

New member
איזה כיף לך!!!

ניסיתי כמה פעמים אבל ללא הצלחה.......חבל!!!

LucidGuess

New member
אם עושים אותה נכון היא דיי קלה

כמה ימים לפני זה יצא לי במקרה גם להתעורר בערך ב 6:00 בבוקר בדיוק אחרי שישנתי 6 שעות, וקמתי לעשר דקות לעשות כמה דברים וחזרתי לישון, גם אז היתה לי הרגשה ממש חזקה ( כמו הפעם ) שאני יכול להצליח עם ווילד ממש בקלות, אבל הייתי צריך להתעורר שוב זמן קצר אחרי זה, אז החלטתי לוותר ונירדמתי רגיל לעוד רבע שעה בערך שנישארה לי... ואז קמתי שוב. אני מתכוון לנסות את השיטה הזאת כל יום השבוע, אני אדווח על כל תוצאה חיובית. LucidGuess

Gevakumon

New member
שירשור WILD

אממממ, אני עצלן אז אני לא עושה את הקטע של לישון כמה שעות לקום ואז לחזור לישון, אז סיכויי ההצלחה שלי יותר נמוכים, בכל מקרה הצלחתי להיכנס לווילד כמה פעמים, ולפי דעתי עליתי על שיטה דיי טובה. אני שם את אחת הידיים שלי באיזור הלב ומתמקד בתחושה של דפיקות הלב, עכשיו למה זאת שיטה טובה לפי דעתי כי בניגוד לספירה בראש או הקשבה למוסיקה זה דורש מאט מאוד ריכוז אך עדיין משאיר אותך מודע לעצמך, וגם הקצב הקבוע של הדפיקות עוזר לשמור על צלילות. Geva Out.

IVP

New member
החלטתי להוסיף

לפעמים לא יוצא לי לישון 5-6 שעות לפני זה, אבל בד"כ כן. אני כבר יחסית מהר מגיע לקטע של שיתוק שינה, רואה צבעים מתחלפים, וכבר כמה פעמים נכנסתי לתוך חלום, אבל התעוררתי אינסטינקטית. מה שאכתוב עכשיו אולי לא כל כך קשור לנושא, אבל אני רואה קשר. אמא שלי מתעסקת ביוגה, ופעם (לפני שידעתי על חצלולים) עיינתי בספר שלה, ומצאתי תנוחה אחת ("תנוחת המת"), ובצעתי אותה כמה פעמים בהצלחה, ומשום מה שכחתי ממנה. אופן ביצוע התנוחה די דומה לשיטת הויילד: שוכבים על הגב, מעמצים את הגוף ומיד מרפים אותו (בשביל ה"קונטרסט"), אחרי זה בפקודות של מחשבה מורים לכל חלקי הגוף להיות רפויים, כשכל הגוף רפוי צריך לדמיין מסביבך שמיים כחולים, וכשאתה רואה אותם בבהירות צריך לדמיין שאתה קל כמו אויר ועף בשמיים, אחרי חמש עד עשר דקות של תעופה לחזור למציאות, ולאט לקום. כשבצעתי את התנוחה יכולתי לשלוט במקום שבו אני נמצא, והמועדף עלי היה ארץ "לעולם לא" (פיטר פן?). עכשיו (אחרי כמה שנים) יש לי בעיה בשלב של דמיון שמיים, אבל כשאצליח לעשות את התנוחה, אני מתכוון לעשות ניסוי האם הדבר הזה הוא סוג של חצלול. דרך אגב, גם אתם מוזמנים, והראשון ביננו יפרסם את התוצאות בפורום.

IVP

New member
../images/Emo52.gif שכחתי לכתוב

שלפני ביצוע התנוחה אין צורך לישון

IVP

New member
ויילד במקרה

אתמול בערב כשהלכתי לישון חזרתי ואמרתי במחשבה שאני אזכור את החלומות שלי בבוקר, פתאום שמעתי קול של בחורה שאמרה לי "איך תפגש איתי? הרי לא התראיתי...". באותו רגע פתחתי עיניים, וכשהבנתי שזה היה שלב של הרדמות הצטערתי על כך, והלכתי לישון שוב. שוב חזרתי בראש על אותו משפט, והפעם שמעתי מוזיקה, אך נתתי לזה לזרום (היא אפילו התאימה לריתם של המשפטים שלי). אחרי כמה זמן ראיתי את המשפטים שאמרתי מקבלים צורה לפניי, ויוצרים גשר מעל הקניון (לא מרכז מסחרי, אלא כמו ודי), אחרי זה על הגשר הזה עבר בדהירה סוס. ניסיתי ברגע זה להשתלב בתוך החלום, אך מצאתי את עצמי במיטה שלי
. אחרי זה נרדמתי כרגיל, וראיתי חלום ארוך, אבל רגיל...

Variety

New member
תגובה

היי IVP, אני קראתי כמה שיטות על איך להשתלב בחלום. בעקרון הן מתחלקות ל3 לפי הבנתי. שיטה א: בצורה אקטיבית, להתחיל לדמיין דברים, וככה להכנס לחלום. שיטה ב: בצורה פאסיבית, פשוט לא להתערב, לזרום עם מה שקורה עד שנמצאים פיסית בעולם החלום. שיטה ג: שילוב של שיטה א´ וב´ לעשות שינויים עדינים כאלה, נגיעות קטנות ביציבות החלום, לא דברים דראסטים. ממש לשחק באיזי עם הפיסיות שלנו בחלום, עד שמייצבים ככה לגמרי ואני פיסית בחלום.

lobaum

New member
חלום ראשון...

טוב אז החלום הצלול הראשון שחלמתי היה דרך ווילד... כנראה שכל כך רציתי להצליח אז עשיתי בדיוק מה שכתוב,כמעט כל מה שכתוב. אז ככה...הלכתי לישון אחרי 6 שעות קמתי נשארתי ער ל-20 דקות,עשיתי כפיפות בטן,שטפתי פנים ונכנסתי לראות הודעות חדשות בפורום. ואז נכנסתי למיטה...והתחלתי לספור לעצמי.."חלום צלול 1...2...3..." אני חושב שבגלל ההתלהבות והרצון ה-ג-ד-ו-ל להצליח זה מה שגרם לי להצליח. ואז אחרי בערך 20-30 דקות נכנסתי לוויברציות שהתחילו מהחזה ונמשכו לאורך כל הגוף,איך שהסתיימו הוויברציות מצאתי את עצמי במסדרון של הבית שלי... בצלילות ממש גבוהה . לא הצלחתי להחזיק הרבה זמן בחלום. אבל כשהתעוררתי מצאתי את עצמי שוכב על הבטן...(עם חיוך על הפנים...) זאת הייתה הפעם הראשונה שהצלחתי ווילד מאז לא הצלחתי עוד פעם...כנראה בגלל שלא הייתה לי את אותה התלהבות ורצון להצליח... רועי

עוד עצלן...

אצלי הכי קל עם מראה - אני יושב מול מראה ובוהה בעיניים שלי עד שלאט לאט הכל מטשטש בשלבים... אח"כ כשכבר מכירים את ההרגשות אפשר בלי כלום לזרום - פשוט לדעת לנתב את התחושות... אבל אני חושב שלתלות מראה מעל המיטה זה יכול להיות מגניב, ככה שאפשר לשכב, וזה חוסך את הנפילה

Variety

New member
וואי, רעיון מגניב.

אני אלך לחפש מראה מתאימה. וגם הרעיון... להסתכל על עצמי.... איזה כיף!!!
אני אהפוך לנרקיסיסט בסופו של דבר

TheDUKE

New member
אני מקדם את רעיון המראה מעל המיטה

אבל למטרות מין.... (נו מה כולנו בני אדם)

למעלה