שירשור OFF

../images/Emo110.gif../images/Emo99.gifיפות שלי??????../images/Emo99.gif

יה אין לכם מושג איך יתגעגעתייייייייי מה קורהההה אחיות שלי???? תקשיבווו לא היתייי פהה הרבה זמןן בגלל שפירמטו לי תמחשבבב עכשיו הכול טוב חחח אני יכולה לשלוח הודעות באיסי סוף סוף יה איזה כיף חחחחחחחחחחח אז בואו בהמוניכים חחחחחח וואי כמה זמן לא כתבתי איך יתגעגעתי יווווווווווווו אני צכה להשלים פערים חבלז עכשיו חחחחחחחח חולה עליכםםםם יפות שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דמושית שלכם=]]]]]
....

בנותתתתת

אתן לא מבינות יש איסה מנהלת שקוראים לה אנה היא מהרישמי וכל הודעה שאני כותבת היא מוחקת לי.. אז כתבתי בפורום שהיא מגעילה וזה אז כל הבנותת התחילו להתנפלל עליי כאילו מה עשיתי!? :(

../images/Emo215.gifשביטה טה טה :]

מי פו?! בנות כמו שכולם בט יודעות לאושרי יש יום הולדת ביום חמישי אני שולחת לו מתנה ענקים מיכתב ושוקולד אבל אני לא יודת לאן מי שיודעת שתגיד לי..

../images/Emo41.gifחח יפשליייייי :][:

את לא יודעת כמה היית חסרה , וכמה התגעגנוווו . :] ווא ווא כמה את צריכה להשלים . חעחע . XD אוהבת אותךךך 3> דושדושונת שלך .

../images/Emo110.gifכנסי לוראנהההההההההההה

אז אל תירשמי שם יותר יפשלייי פה יות טוב=] חחחחח חולה עליך יפשליייייייייייי ואל תיחסיייייי את יודעת שאנחנו ה-משפחה שלך=]...

../images/Emo187.gifכנסי...

אמ...סורי אבל אין לי תכתובת שלו או משו... אבל כנסי אלי לאיסי:429103630 אני ינסה לארגן לך משו כפרע...

lililulu

New member
כנסי וכולם כנסו:]

1) הנני כאן! להלהלה שביתה! איך התאים לי! 2) שלחי לכתובת "איל רוברטו הפקות קרמנצקי 6 תל אביב" ותכתבי בפנים שזה מתנה לאושרי, כי זה ישלח לסוכנות של רוברטו. וכולם אם אתם רוצים לשלוח מכתבים לבויז זאת הכתובת! מקווה שעזרתי:] ואם זה לא זה אז 03-5619777 זה המספר טלפון של הסוכנות של רוברטו אפשר לשאול שם לאן לשלוח

למעלה