שירשור OFF

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלא רוצה!!

אופפ.. הפורום נהיה משעממםםםם.. איפה כולןן?? בחופש הגדול היה יותר כיפ פהה.. עכשיו מזה יבש פהה... ממש יבשש.. בנות תגיבוו..

חחחחחחחח../images/Emo210.gif

לי יש מזל לכל אחד מהאחים המצעבנים שלי יש מחשבב בנפרדד
אז אף אחד לא בא ולקח ליייייי =]

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifגמליי..

המחשב שליי?? הוא רק שלי! כך שאחותי המעצבנת לא יכולה להכנס אפילו לחדר כי אני אחטיף לה 10000000000000000000 סטירות (ועשיתי את זה פעם אחת
)

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifלייש אחות אחת ואח אחד..

אחות בכיתה ה' (בת 10) אני בכיתה ו' (בת 11 וחצי) ואחי הקטן בגן.. (טרום טרום חובהה חחח.. בן 3 וחצי..)

לי יש 3 אחיםם ואחיות=\../images/Emo210.gif

אחות אחת בת 12
אח אחד בן 19 =\ ואחות אחת בת 4
כפרעליייייייייייייייייייייייה חיחיח

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאופפ.. זה ממש מעצבן שאפחת לא עונ

**עונהה.. בחופש היינו הפורום הכי פעיל!! כל 2 שניות הייתה הודעה חדשה.. ועעכשיוו?? כלוםם!! בנות! אם אתן אוהבות את הבויז תכנסו כמה שיותר פעמים שאתן יכולם!! שנה טובה שתהיה לכולנו.. ביי..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחח..יופי שאת פה!!

רק אני את ותותעע פהה... פורום הוא לא ל3 4 בנות!!! הוא ללפחות 15 באותו זמןן ואני לא מגזימה!!

וגם אנייי , והנה שאלון לרה"ש../images/Emo210.gif

איפה אתם עושים ערב חג? איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? ולנו, לפורום? :) ולאמא שלכם? ולאבא שלכם? לדודים שלכם? ולאחים שלכם? לעצמכם כבר שאלתי? חפרתי, לא? אז נפסיק, טוב? שנה טובה מה? שנה טובבבבבבבבבההה , נ.ב - שאלון מכהה אבל חפיףף

אני רוצהה =]

איפה אתם עושים ערב חג? פה =\\ כל המישפוחה באה לפה =\\ איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? רימון עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? לעעע.. אני אוהבת רק ת'תפוח
ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? מארחיםם =] ככה אתה לא מנקהה =\\ מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? שנה טובה =] ולנו, לפורום? :) שנה מושלמתת ושניפגשש עם הבויז
ולאמא שלכם? יום הולדת שמחח (יש היום) ולאבא שלכם? שנה מתוקהה =] לדודים שלכם? כמה אפשר לאחלל? שנה טובה לכולםם ולאחים שלכם? שיפסיקו להציקק!! לעצמכם כבר שאלתי? כןן =] חפרתי, לא? רק חפרתת.. יצא לי מהראש כבר נפטט אז נפסיק, טוב? מה שבא לך =] שנה טובה מה? אממ כןן =] מה שתגידי שנה טובבבבבבבבבההה ,

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo3.gif

איפה אתם עושים ערב חג? בבית..
איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? תפוח בדבש!! איך לא?!
עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? כנ"ל חחח..
ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? בבייתת..
מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? המון המון המון: אושר[י] בריאות והצלחה בכל המבחנים ושעוד חודשיים אני אתקבל לחטיבה טובהה... ואפגוש ת'בויז מלא פעמים
ולנו, לפורום? :) כלום!!! שומדבר!! חחחח.. סתםם.. כנ"ל!
ולאמא שלכם? כנ"ל
ולאבא שלכם? כנ"ל
לדודים שלכם? כלום!! מעצבנייםםםםםםםםם!! (לא אתם!! הבני דודים חחח..)
ולאחים שלכם? כנ"ל לעצמי
לעצמכם כבר שאלתי? לא... אז מה עניתי למעלה?!
חפרתי, לא? לא ממשש.. שאלון נחמד חח..
אז נפסיק, טוב? משאת רוצה..
שנה טובה מה? לא.. שנה גרועה!! חחחח.. שנה מושלמת!!
שנה טובבבבבבבבבההה ,

עונהההההההההה ../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

איפה אתם עושים ערב חג? כולם באים אלינוו =\ איזה מאכל אתם הכי אוהבים בראש השנה? רימווווןןן עכשיו תכלס, אתם אוהבים תפוח בדבש? כןן
ערב חג-יותר כיף לעשות בבית או אצל מארחים? אצל מארחיםם , כי כשאני מארחת אז אמא שלי רוצה שאני יעשה כלים וינקה הכלל ,
מה תאחלו לעצמכם לשנה החדשה? שאני יצליח בלימודיםם , ועם אורוש שליי
ולנו, לפורום? :) כלוםם
ולאמא שלכם?שנה טובה ולאבא שלכם?שנה טובה לדודים שלכם?שנה טובה ולאחים שלכם?שיפסיקו להיות קרציות אחרת תהייה להם שנה רעההה
לעצמכם כבר שאלתי? כןן חפרתי, לא? כןן אז נפסיק, טוב? סבבבבבהה =] שנה טובה מה? מצויייננתת
שנה טובבבבבבבבבההה ,

למעלה