שירשור OFF

שירשור OFF

איזה לילה מחורבן! בוא נתחיל מזה שנמאס לי מ"זאב זאב", ונשבר לי ה*ין (שאין לי) מלרדת לממ"ד ולעלות (לרדת ולעלות לרדת ולעלות וכו וכו') אחרי 15 דקות, כשהאזעקה מסתיימת ואין שום פיצוצים וטרנסים. התבלטתי אם לישון במקלט של המושב או בבית, אבל כשהתברר לי שחוץ מהחבר'ה שלי המקלט מלא ילדים ומשפחות- החלטתי לוותר. עם כל הכבוד לפיצוצים לא מתאים לי לשתוק לילה שלם ולדאוג שאני לא מפריע לאף אחד\ת. בסוף החלטתי לישון בממ"ד שבבית שלנו יחד עם 3 האחיות שלי. מהר מאוד זה התגלה כרעיון ממש לא מוצלח..כמה חבל! דווקא התחיל נחמד: אחותי נגנה בגיטרה, שרנו, צחקנו וקישקשנו...הייתה אוירה כל-כך נחמדה, שאפילו החלטנו לצלם קצת ולעשות סרטונים בדיגיטלית. אבל מי באמת מאמין\ה שאפשרי לעבור לילה שלם כשאת תקועה עם עוד 3 אחיות שלך בחדר קטנטן?! מהר מאוד התחילו מריבות אם לתת לדני (DENI) ונושי לישון איתנו בחדר או לא. אחותי הגדולה חטפה קצת עצבים, וסירבה לישון בחדר עד שנוציא את נושי ("הוא מסריח ויש לו מחלות"...עאלק מחלות). בלה בלה בלה... מריבות מריבות מריבות... וחם ועוקץ לי! גאד! ואחרי מריבות על מיקום המאוורר (למה אין בפאקינג ממ"ד הזה מזגן?!), הוא נהרס. די! נשבר לי! עליתי למעלה, לחדר הלגמרי לא מוגן שלי.. ועדיין חם לי...אני לא מוצאת את השלט של המזגן בחדר. יופי!!! המצב הזה כל-כך מרגיז
נו, נקווה שלא ירו לכאן איזה טיל...מה זה לא מתאים לי עכשיו.

סיטרא

New member
ובינתיים פה בירושלים

המצב לא טוב בהרבה; נגמר התה, נגמר הסוכר, אין מים חמים - שלא לדבר על רותחים. נשברו לי שתי כוסות בעת ובעונה אחת, אין לי חברים (מי צריך?), אין לי כסף (אז"ל), אין לי אהבה, אין לי חשק, כוח, שכל, כשרון, אמביציה, מוטיבציה, שעות שינה. אבל יש לי אופטלגין! ודקסמול, ואקמול, ואופטיקרום, ולקרומיצין, וסולפציד-חומצתי. ואדוויל, אשכרה יש לי אדוויל, ראיתי היום בארון, כמה חבל שאני לא חולה.

אבזץ

New member
כפרות עליך, תחשוב שנגמרה שנה,

נגמר הסמסטר ויש לך כארבעה חודשים לעבוד, לישון, לבלוע חומצות, לדחוף נרות אקמול, להתאבד, לחזור בגלגול של שפן (מזדיין הרבה). בקיצור, החיים ש'ך יפים. ובחורות... אין לי עיצה מלבד שתי ידים... או שתתהפך להומו. יש כאן לאחרונה אינפלציה של חד מיניים. אל תפספס! מצטער, אני פרשתי, אני.

אבזץ

New member
הוא בלבל אותי, מאי חנוכה?

ליבי עם המשפחות השכולות, עם לוחמי צה"ל, עם נסראללה (הוא מפקד גולני. לא?). לנצח נזכור את הבומים החזקים, את הטילים, ואת החמודי שלא זרקתם לשוטט בכלביה בקיבוץ. וברצינות, מחזיקים לך אצבעות. בטוחני שזה מצב בלתי נסבל. תהיי חזקה. ואני קורא לתושבי המרכז ולבעלי מלונות לארח משפחות מן הצפון. תזכו למצוות. חארות, אל תחגגו על גבם, אל תעלו מחירים. ולמה הכנסת לא מקיימת חקיקת חירום בעניין לקביעת מחירי מינימום?

זה בסדר..

בינתיים אנחנו רק שומעים את הבומים. אם זה יגיע אלינו, אני כבר אהיה יותר זהירה. בינתיים אני חושבת על בריאותי הנפשית, שגם ככה התערערה מכל השיגועים פה
נקווה שיהיה בסדר.

uri80

New member
תרדי למקלט. בלי שטויות.

זה מזמן הגיע אליכם.

למעלה