שירשור

liat ליאת

New member
אני אספר משהו של חברה

כי לי קרה ממש לא זכור משהו
אוקצור, חברתי הטובה היתה ערב אחד במועדון, ותוך כדי ריקודים היא יצאה לשירותים. כשחזרה נכנסה שוב והמשיכה לרקוד כאילו כלום, כשכל העיניים מופנות אליה. ארך לה הרבה זמן להבין מהמבטים... שקצה השמלה נתקע לה בתחתונים... וככה היא רוקדת בלי לשים

liat ליאת

New member
../images/Emo124.gif הלו הלוווווו ../images/Emo36.gif../images/Emo123.gif

ואופו הפאדיחה שלך?

הפדיחה הכי גדולה? קשה לבחור../images/Emo4.gif

אולי שפעם ריכלתי (אני? לא יכול להיות!) על מישהי והסתבר שהיא הייתה ממש לידי, במרחק שמיעה. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי. אני נוראית!

הפאדיחה או יותר נכון

הפדיחות שלי
1. ללכת ברחוב לא לראות שיש מדרגה ...בום טראח על הריצפה ליד כל החברים שלי ... 2. לפני מספר ימים משהיא מתקשרת בטלפון בעלי עונה ואומר לי שרון יש לך טלפון ...אני במטבח עם הידיים במים ..אומרת לו ..מי זאת ..הוא אומר לי זאת ....[חברה שלי שלא דיברתי איתה איזה חודש חודשיים] ..אני אומרת לו ..תגיד לה דקה שתיים אני חוזרת אליה ...הוא אומר לי לא יפה תעני לה ... או קיי מנגבת ת'ידיים באה לטלפון ...הלו ההיא עונה לי ...שואלת אותי מה עיניינים ..אני אומרת אחלה ...ואז אני אומרת לה ..תעשי טובה אני בדיוק במטבח ..אחזור אליך עוד כמה דקות ...והיא מתעקשת ואומרת לא לכי אני כאן ...אחרי 2 דקות אני חוזרת ...בטוחה שאני מדברת עם חברה שלי ...ומה מתברר ..זאת בכלל לא חברה שלי ..זאת בכלל סוכנת מכירות של עיתון ידיעות ...
...נשבעת לכם היה לה אותו קול כמו חברה שלי וגם אותו שם ... איזה פאדיחות ...ואני עוד מדברת איתה את יודעים עם כל הצחוקים של בין חברות ....

למעלה