שירשור

Mycroft

New member
שירשור ../images/Emo51.gif

לאנשים מיוחדים שאתם רוצים להודות להם על משהו...

ל א ק י

New member
../images/Emo51.gif

להורי שהביאו אותי עד הלום!
לאח שלי שחייב תמיד לזרוק עלי דברים
לבנאדם שקנה את קיר הטיפוס ובגללו טיפסתי עליו ובגללו כל הגוף שלי טפוס.. אבל זה רק לעוד 2/3 ימים
לאח שלי שצריך כל חודש בערך להפיל אותי מהמדרגות.. ואחרי זה להגיד לי שהוא מצטער.. אבל זה היה מגיע לי
לך שפתחת ת´שרשור הזה ועכשיו אני כותבת שטויות
לכל מי שלא יתייחס למה שכתוב למעלה

../images/Emo51.gif

לאמא שלי ז"ל שלצערי נפטרה מן העולם היא לימדה אותי מה זה אהבת אם אמיתית מה זה רגש אמיתי היא נתנה לי חיים ואין מילים לכמות שבה היא אהבה אותי אני גם מודה לה על-כך ששלחה אותי למשפחה אוהבת ואפשר להגיד שגם לאחר מותה היא עדיין דואגת לי אם יש מישהי שהמשפט "צדיק ורע לו רשע וטוב לו" מתאים למישהו זה לה היא הייתה צדיקה של ממש אבל סבלה היא אהבה אבל מעטים היו האנשים שבאמת העריכו אותה
לאברם דיין ז"ל אשר לימד והכין אותי לבר-מיצווה הוא אחד האנשים הצדיקים האמיתיים והמעטים שיש בעולם בשעתו הוא לימד אותי וכאשר הגיע הזמן לשלם לו על שכר הלימוד הוא לא רצה כלום בנאדם עם
זהב חבל מאוד שהוא לא חיי היום באמת אהבתי אותו
לדוד שלי דויד מלכה שנתן לי "שיעור בחיים" שנה שעברה בשהותי בארה"ב, אני רק יכול להגיד שמאז אני בנאדם אחר למרי ומסתכל על החיים בצורה שונה לגמרי והכול בזכותו
שמתאמץ שאני ילמד וישקיע בלימודים אלמלא הוא מזמן הייתי מוותר ולא נירשם אפילו ל י"א
לכל המשפחה שלי שעוזרת לי לעבור תקופות קשות ותומכת בי בכל צעד שלי ותמיד אוהבת אותי
לך שפתחת את השירשור הזה שנתת לי הזדמנות להודות לכל האנשים שאני הכי אוהב

למעלה