שירשור
לדנדן !

esterosh

New member
שירשור ../images/Emo50.gif לדנדן !../images/Emo65.gif

כפי שאתם יודעים מחר יש בגרות במתמטיקה...ואני שדנית ניגשת מחר לבחינה לשאלון הראשון של חמש יחדות אז החלטתי לפתוח לך אשכול בהצלחה! (אם יש עוד אנשים בפורום שנגשים מחר לבגרות אז כמובן שגם להם אני מאחלת בהצלחה!) ועכשיו כמה דברים לדנית (אני מקווה שתראי את זה לפני הבגרות!): 1. הכי חשוב אל תלחצי! 2. אל תשכחי להביא מחשבון! 3. תעברי טוב על כל הנוסחאות ותפסיקי ללמוד היום ב-9! 4. תלכי לישון מוקדם!!!!!! 5. תבחרי טוב את השאלות. 6. תכתבי מסודר את מספרי התשובות, בכלל תקפדי על הסדר. 7. תבדקי טוב את התשובות. 8. תקחי אוויר עמוק ותורידי לחץ. 9. לא משנה מה תצאי עם חיוך גדול כי העיקר שזה מאחוריך ושעברת את זה ותמיד עדיף להיות אופטמים. 10.שיעבור בקלות ובמהירות וכמובן שתשיגי ציון טוב! ושוב בהצלחה תשדלי להיות רגועה כמה שיותר כי מתמטיקה זה לא הדבר הכי חשוב בחיים! ונכון שזה כל כך נחמד לחשוב שמחר בשעה כזאת כבר תהיה אחרי הכל!

randu

New member
דנדן,בהצלחה מותק!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הרבה בהצלחה,תחשבי טוב טוב לפני התשובה.. תבדקי שאת לא עושה טעות חישובית. כי אז היא תהפוך להיות טעות נגררת,וזה ~הכי~ מעצבן. וכמו שאסתרי אמרה,תהייה תהיי אופטימית. מי ייתן ותקבלי 100 כמו במגן!
רני.

מ א י י ק

New member
דניתוש../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo19.gif

שיהיה בהצלחה מותק
תשתדלי להיות רגועה,תבדקי שהמחשבון עובד,ותעשי את כל התרגילים לאט
אני ממש רוצה שתצליחי
תאכלי שוקולד לפני,ותביאי איתך מים קרים,וגם תקראי טוב טוב את השאלות חחח זהו,אוהב אותך

randu

New member
שמעתי ששוקלד דווקא לא ממש טוב.

לפני מבחנים רציניים. כי זה גורם למוח לחשוב יותר מדיי וזה עושה בעיה גדולה מהשאלה הכי פשוט שיש.. או משהו בסגנון. ><

esterosh

New member
זה נראה לי קשור לרמת סוכר!

בהתחלה יש רמת סוכר גבוהה ואז יש הרבה אנרגיה ואז הסוכר יורד ואתה מאבד ריכוז משהו כזה....

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחח שתעשה מה שטוב לה!

ומה שהיא רגילה לעשות...זה ממש לא משנה... הלכתי לאכול שוקולד חחחחחחחחחחחחחחחח

לדנדוש:]

המון המון בהצלחה!!! תהיי חזקה...וכמובן אל תהיי לחוצה כי זה סתם יהרוס לך את המבחן ותהיי מרוכזת אל תחשבי על כלום חוץ מהמבחןן שבעזרת השם תצליחי ותעברי את בשלום וכמובן ציוןן טובב..
ובלי עיןן הרעע שתצליחיי
במבחן

מורוש101

New member
למרות שאת בטח כבר אחרי זה..

פשוט לא יצא לי לרשום.. אז אני מקווה שהלך לך הכי טוב בעולם ושלא טעית וב"ה תקבלי 100 גם בבגרות

למעלה