שירשור

בננות סורי על השרשור אבל כנסו שניה.

קודם כל ממש סליחה על השרשור! ממ רק רציתי להגיד לכם שהמחשב שלי נדפק אז מחר לוקחים לי אותו לתיקון ואני לא יהיה פה כמה ימים
ודווקא שמתחיל החופשש אוףף מבאססס =\ קיצר יאפות שלי אני יתגעגע אלייכם.. ממ וחג שמח
אוהבת אותכם ה-מ-ו-ן

litalg06

New member
עוד לא פסח... וזה מיותר לגמרי

ביום שלישי שיהיה פסח תאמרי חג שמח.. או אולי ביום רביעי הבא שזה ליל הסדר.. אבל מה הקשר עכשיו? ותהרגו אותי אם אני לא צודקת שזה מיותר

נתגעגע,תהני כפרעעע.....

עוד אחת נוסעת?!כולם נוסעותתתתתת???נוטשות אותנוווו בסוף לא ישארו פה ילדות בחופש......

אני יתגעגע יפה שליייייי

??מה אני יעשה בלעדייךךך???יווו אני
כפרעלייךךך אני יתגעגע מוואהההה

נצל''ש

יום רביעי חמישי שישי שבת.. אני לא פה.. אצל דודים.. ואין להם מחשבב אז אני לא אכנסס.. אני אתגעגע המוןןן!!

אורוש גמאנחנו נתגעגע המון המון המון

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון....וכ'ווווווו...........חפרתיייייייייייי טוב מאמי תהני אצל הדודיםםםם אוהבת'ך!!!!!!~~~~~~~~~

OoנויoO

New member
יאללה בוא ננצל את השירשור הזה לחג ש

מחחח!! יאללה חג שמח לכל פרום 1417 חולה עליכםם! ה=ת=מ=כ=ר=ת=י אוהבת אתכם! חג שמח לכם ולגיים בויז ולכולםםםם!! כמה אהבה יש אצלי בלב?!אליכםםםםם?! ו........ לא לשכוחחחח היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת ל.... דרו'שששששששששש חולה עלייך נושיייייי!!

אעאעעאעאעא

הדרו'ש למה לא אמרת כלום?! תתביישי לך! מזל טובבב אוהבת אותך הכי בעולם=] אורנית=]

אורניתהההההההההה

גמאני אוהבתת אותך!!!!!! המון אפילווווו! מואהה.! נצל'שש.--תראו מה הכנתייי עכשיו! לא מוצלחח

למעלה