שירשור

sfl

New member
חחחחחח וואי.

ת'שווה. והשיר ששמת בצד ..אחד השירים.. חח איזה תמונות בר מצווה..מה כתוב בכלל על הקיר!?

Black Soul Om

New member
חחחחחח

מה הקשר תמונת בר מצווה!?! זה אותיות סיניות או יפניות או משו כזה ועוד כמה דברים שציירתי על הקירות בחדר... דרך אגב ראיתי תמונה שלך בעולם שלך... פול יפה

sfl

New member
חח הפוזות של תמונות בר מצווה

באמשלי..תשים לב.. מה וזה אתה יודע בכלל מה כתוב שם או שזה סתם!? תודה:]

ILANA360

New member
חחחחחחח נשבעת לכם

זה פורום של של כוסיות וחתיכים חחחחחח

jKiTTiE

New member
חחח קורעה...

בטח עכשיו העלבת את אלה עם הביטחון עצמי נכון... חבר'ה אני מצטערת בשמה ;]

ILANA360

New member
את "קורעה"

התכוונתי רציני!!!! לא בציניותת....רציניייייייייייייייייי מור מעכשיו אנחנו טלי מאילת ובאות ליגלוש בחיפה אבל יאן לנו רשיות ויש לנו הורים מציקים חכי אני יבויא לנו שתיה ואת תביאי בני 21-20

sfl

New member
למור יש מאיפה להביא בני 21-22

אני מקווה שהוא לא קורא פה..:] מה אבל מותר לי להדחף לשיחה ולהגיד שמור לא כוסית.. סתם מור חולה עלייך יא כוסית אש

ILANA360

New member
חחחחחחח הבנתי את זה גם..

חחחחחחח תבקשי ממור שתשתף אותך בעבר שלנו=) חחחח אגב אנחנו נפגשות בסוכות וזה לכמה ימים..קיצר תבואייי נילך לגלוש וסבבה! בתל אביב ..

jKiTTiE

New member
חחח בעבר שלנו ?!

זה עבר של כל העולם בערך ;] חחחח אילנה ראית פה כל אחד ואחד?! חחח אבל דוגרי ככה זה פחות או יותר גולשים! ראיתי אתמול איזה גולש קטן כזה בן 10 ככה נראה כמו בלון חחח סתם לא יפה לצחוק על אנשים קיצררר כל אחד ואיך שהוא נראה ואין מה לעשות עם זה =] ומה בעיה לביא בני 20-21 מוזס בשבילך אפילו בני 70! חחחחחחחחחחחחחחחחחח =] סתם מתה עליך! ואגב אנשים זה לכולם אני ואילנה נפגשות לכמה ימים אז אפשר לקבוע איזה משו ככה בת"א...אשדוד...פתח תקווה ראש העין חחחחחחחחחחחח ;] אני מצחיקה את עצמי כל פעם מחדש איזה עצוב זה חחח

jKiTTiE

New member
אנלא! חחחח יוסי מעפן חחחח

חחח יוו כל דבר ישר מתקשר אליו חחחחחחח לא נוראא בסוכות נפסיק עם זה כבר חחחחחחחחח הוא יבכה!

Black Soul Om

New member
חחח וואט דה פאקק ?!

חחח תראי לי מישהו שמצטלם ככה לתמונות בר מצצצוווהה?!?! בר מצווה של ניגה מהארלם אוליי... ועל הקיר כתוב אושר אהבה אש וכל מני שטויות כאלה...

jKiTTiE

New member
חחחחחחחחחח

את יודעת מה זה סוכה ברוסית?! חחחחחחחחחחחח ;]

למעלה