שירשור

Black Soul Om

New member
אני במגמת מחשבים..

ככה שכמעט כל יום אני יושב במעבדות ומחפש דברים מעניינים בפורום פה...

ILANA360

New member
רק אני כמו מפגרת בחרתי ללמוד

סיב"ם..זה גם מחשבים..וזה..חרא של דבר צמשולב עם פיזיקה גליון אלקטרוני רובוטיקה שרטוט טכני שרטוט של מחשב וכזה חראאאאאא יעני מה מעניין אותי איזה זרוע של רובוט!! או חלק ממנוע????? מי לומד את זהההה למה בחרתי את זה?! לפחות אני הבת היחידה שמה ויש צחוקים חחחחח

ILANA360

New member
חחחחחחחח לא 89..

כולה 9...חחח ושקלטו זה לא שאני חכמה או משווו בכלל עוד רצו להוריד אותי כיתה ופתאום קרה נס ואני אפילו עליתי ל 5 באנגלית..אני לא מבינה מה קורה זה מפחיד חחחחח מה אני צריכה 9 יחידות?! כולה עושים 5 גמני רוצה 5 מה אני צריכה ללמוד עד 4

sfl

New member
בגלל זה עושים מח''ר

מדעי החברה פסיכולוגיה סציולוגיהה לפנים חח עלק! לא היה לי כוח להגיב למעלה..אבל עופר הרגת אותי עם המומין חחחחחחח

vejita

New member
אני לא מומין..

אבל מאי הקטנה הזאת פשש.... חחח סתם.. הר הכרמל.. סתם מקום תקוע

vejita

New member
מהאזור... נו את לא מכירה את זכרון?

איפה בית אהרונסון? חוות הנדיב? תחנת דלק? חחח

vejita

New member
חח היא מכירה אותי יותר טוב ממני..

כמו שהגולשת המצתיינת שלנו אמרהאנ גולש במעגן מיכאל.. [גלים סבבה] זה 20-30[באוטו] דקות מאיפה שאני גר..

Black Soul Om

New member
בקשר לציונים שלך

ראסמי גם לי ולחבר שלי זה קרה... אבל לנו לפחות יש סיבהה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבר לי קיבל 97 במתמטיקה יום לפני שהוא עישן והוא היה מסטול מת... חח הוא עושה לי ראיתי ת'משולשים ממולי... מסתובבים לי..

ILANA360

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אעלק

זה כמו אצללנו פה אנשים מפגרים כול הביצפר חחחחח על היום הראשון ללימודים הבאנו שתייה לביצפר ובטקס פתיחה ההינו מסטולים מתים ובחיים לא התפקעתי כול כך מצחוק אני זוכרת תפגישה הראשונה עם המורה שלי באותו יום "למה איחרת?" ואני כזה "נו די די" טחחחחחח

sfl

New member
הסתפרתי כמו פרחה

במרצדס משנה את הכיוון שלה

ILANA360

New member
,תחדשי מאמייי

ואני צבעתי לאדום ואני נראת כמו פריקית אז היום אני הולכת לעשות פסים נורמלים חחחח

sfl

New member
כוללללללללםםםםםם

לאן אתם יוצאים היום?!?!