שירשור

liat tal

New member
שירשור../images/Emo32.gif

מזמן לא היה פה אחד כזה, כל מה שרק בא לכם לדבר עליו ולא קשור לניקול- לפה!

liat tal

New member
חחח סתם משהו מצחיק..

לי ולאחותי, שקטנה ממני בשנתיים (וחודש חחח) יש מלא מלא מלא מלא בגדים, ארון שלם גדול מפוצץ!!! ומרוב שאין לנו מקום הוספנו מדפים וחלק מהבגדים בחדר ארונות של אמא.. שתינו חולות בגדים וקניות לגמרי, זה בין התחביבים שלי בכולופן- כשיש הרבה- תמיד קשה למצוא, אז חברה של אחותי הכינה לנו דפים עם התאמות של בגדים חחח כי גם יוצא שמלא בגדים אנחנו שוכחות איכשהו ללבוש... בקיצור זה ממש הצחיק אותי שהיא עשתה את זה, אבל יעיל!

American Girl

New member
../images/Emo6.gif

קצת קשה לי לדמיין איך זה לחלוק עם עוד מישהו את הדברים שיש לי, מחשב, בגדים, ארון, אמא ואבא, כי אני בת יחידה. קצת מוזר אם פתאום הייתי צריכה לעשות את זה... לחברות שלי שלכולן יש אחים קטנים יש זמנים מסויימים שהן על המחשב, כי הן חולקות אותו עם האחים, ואני פשוט מתי שבא לי. וזה מוזר אם פיתאום הייתי צריכה לחלוק אותו.

Lanni

New member
כואב לי הראש

אני עייף אין לי חשק (לא יודע למה. להכל בעצם
) וסיטרואן משנות ה-80 יותר אמינה מרכבת ישראל

Lanni

New member
חוץ מזה שברכבת הערב ישנתי יותר מאשר

ישנתי בלילה והראש שלי כ"כ כואב מעייפות, הכל בסדר

shiray

New member
החלטתי לעשות סדר בבלאגן:

לגבי השירות שלי ומתי אני בבית- אז ככה, בגלל שאני בבסיס סגור, אני לא יוצאת כל יום הביתה, והבנתי שבכל היחידה שלי יש 2 מחשבים עם אינטרנט אזרחי איטי בטירוף, ותמיד יש עליהם מישהו... אבל לפחות בחודש הראשון אני לא סוגרת שבתות, ככה שכל שבוע אני בבית, ואני מגיעה בחמישי בערב ככה וחוזרת בראשון על הבוקר... בנוסף, יש לי אפטר פעם בשבוע- כלומר יום חופשי. זה יותר כמו חצי יום חופשי, כי אפשר לצאת מהבסיס רק ב3-4 ככה, אבל עדיין- פעם בשבוע אני יכולה ללכת לישון בבית, ובדר"כ כולם בוחרים את יום שלישי כדי לחלק את השבוע כמו שצריך. זו הסיבה לכך שאני פה, ונראה שאני בכלל לא בצבא, למאות שאני כן... רק רציתי להבהיר את זה.

למעלה