שירשור

מלי בצילומים לקליפ החדש וגם אתם שם!

ביום חמישי הזה זה קורה!!!! מלי לוי גרשון מצלמת את הקליפ החדש לשיר ביי ביי בדואט עם אודי דוד!!! המקום אולפני FTF המיקום פתח תקווה השעה 8:30 בבוקר כולכם שם!!! כולכם מוזמנים לצילומי הקליפ החדש של מלי!! אתם תקחו חלק בקליפ לכן תבואו עם הרבה מצב רוח אנחנו בסכ"ה הולכים לעשות כיף עם מלי באותו יום!! כל מי שרוצה לקחת חלק בקליפ יכול להגיע ורשאי להביא איתו את מי שהוא רוצה. כל מי שרוצה לבוא שיאשר את הגעתו וישלח לי מסר אישי מחר אני אפרסם עוד פרטים בנושא אנחנו מקוות לראות את כולכם שם נשיקות!!! אסתי ומלי!!

שירשור ../images/Emo32.gif

שרשרו לפע כל מה שלא קשור או קשור לאמ"ל
כמה דברים יש לי: קודם כל כל הכבוד לאמ"ל שזכו בדיאלוג השנה
חעחע סתם ראיתם כוכב נולד
וואיייי למי שלא ראה .. שלומי סבן התעלף בגלל שהוא לא עלה
וואיייי כפרה עליו כמעט עשה לי התקף לב
אבל עכשיו הוא בסדר .. חבל שהוא לא עלה דווקא הוא שר יפה
תגידו עומרי ושיר ביחד
<המתמודדים מכוכב נולד> ..

וי יהודה כזה הורס

בטקס הפרסים בערוץ 2 יהודה כזה מדהים ידעתי שאני חייבת ללכת לשם... אפרת לא זכתה מסכנונה אבל לא נורא היא בחורה מדהימה.. וקשר לכוכב נולד וי הקטע של ההתעלפות היה ממש מפחיד.... ועומרייי שלנו מגן יבנההה עלהה שובבבבבבב אין הוא גדוללל... המשך לילה נעים לכולם

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

אכןןןןןןןןןן...עומרי ושיר המושלמים חבריםםם.. עומרי כתב על זה בפורום כוכב נוווווולד.. בתוכנית הם נישקו אחד ת'שני בפהההההה
ושעומרי שר..אז בחלק פצפון מהשיר הוא פזל לשיר..ושיר כולה הסמיקההההההההה... אחחחחחחחח איך אני אוהבתותםםםםםםםםםם

יהה שתי מושלמייםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עמריי מהמממםם
הלוואאאאיי והוא יעלה לגמרררר...וגםם שיר מהממתתת כפרה עליההההה... זוגגג מושלמיייםםם

a b u y a

New member
שאלה בקשר לשעה של אמ"ל

הקדימו את אמ"ל ל19:10? כי באתי היום לפני ובדיוק התחיל....לא הגיוני וגם פעם קודמת פספסתי כמה סצינות...

dror2009

New member
אנשים זה ממש חשוב!!!! ../images/Emo13.gif

תעזרו לנו, תודה מראש לכולם!!!!!

למעלה