שירשור
..

../images/Emo18.gifשביתה../images/Emo18.gif

בעקבות אי ההתיחסות המלאה שלכם, הזלזול ואי ה שרשור לאוף, אני ונאווש החלטנו
מספיק
אנחנו משקיעות באתר, בעיתון או בכל דבר אחר שקשור בפורום ומה שאנחנו מקבלות זה בוקס לפרצוף. שתדעו לכם שאני ונאווש מאוד מאוד עצבניות ופגועות מכם. פורום יקר
לא האמנתי עלייכם. חבל. זה היה יכול להיות יפה. נאווש כבר לא מוכנה לכתוב בפורום אז הייתי צריכה לשכנע את אמא שלי שתסכים לי לצאת מהמשתמש שלה בתפוז כדי לכתוב פה. זלזול. פשוט זלזול. כרגע, עד שננהל שיחה מאוד נוקבת עם יניב, אני ונאווה לא מתכוונות להראות את הפרצוף שלנו פה בפורום. אני מצפה לתגובות כמו, אנחנו מתנצלים, סליחה, מקווים לראותכם בקרוב. לא רוצה שמישהו ינסה לשכנע אותנו להשאר. דניאל.. [וגם נאווש]

אכן אכן...../images/Emo18.gif

זו ההודעה האחרונה שלנו פה... עד שיניב לו יבוא וידבר איתנו אנחנו לא מתכוונות להראות ת'פרצוף שלנו פה!!! אתם פשוט לא מודעים לכך,עד כמה אתם פוגעים בי ודניאל אתם בטח חושבים שאנחו עושות מעצמנו צחוק אבל זה בכלל לא ככה
כשהאתר היה עוד קיים (ועכשיו הוא נסגר,תקראו ת'הודעה שהשארתי לכם!) זה היה אשכרה נראה כאילו אני כותבת לעצמי!!! את דקלה,ליאת והדרושית אני עוד איכשהו מבינה,הן עוד שקועות בבגרויות שלהן והן נכנסות לעדכן ולהתעדכן רק בסופ"שים!!! אבל אתם
עליכם אני עוד מתפלאת!!! זה פשוט לא נתפס!!! אתם משרשרים לאיפה שאתם רוצים,פותחים הודעות חופשי (להמשיך לפרט?!) כשאני נכנסת לפה אני בכלל לא מרגישה כמו שהיה פעם!!! אז זהו, זה מה שרציתי להגיד... עכשיו אתם יכולים לשכוח מהעיתון,מהסכומים השבועיים, מהאתר בקיצור מהכל!!! אתם הבאתם את זה על עצמכם!!! נאוה.

אני באמת ממליצה לכם לחכות שיניב

יחזור ולדבר איתו על הכל
ואני מקווה שהכל יסתדר לטובת כולם ושכולם יהיו בפורום

פורום אטום

נוכחתי לדעת שרק חבורה של ילדות בכיתה ד' שאפילו לא יודעות לדבר עברית נכונה {ציטוט: 'אני ישלח לך'..גאד! אומרים אשלח לך!!} הם מעריצות של מאיה. וזה עוד הרשמי. אנן כל כך צודקות נאווה ודניאל. כל כך צודקות.

לא לא אלייך

סתם ראיתי את ההודעה שלך אחרונה זה מה שעלה לי. תקשיבי. כשאת אומרת אני את מתכוונת לעצמך ולא ל'הוא'. את לא יכולה להגיד אני ישתה. זה כמו שתגידי אתה ישתו. לא תקין ואפילו מוזר. תחשבי על זה. עברית. תקינה. משהו... ומה קשור רילקס? קבעתי עובדה. אתם אפילו לא מתייחסים לחהודעות שלהן והן כל כך צודקות.

נשמותתתת!! תקשיבו!

אולי אתן צודקות בנוגע לזה שאף אחד לא מגיב ומתייחס לאתר וזה פוגע אבל אני אישית לא היה לי זמן ואחרי העומס אני ינסה להכנס ולהגיב ...! זה שכולם מחליטים לעזוב את הפורום זה החלטה שלכם בלבד..! מכבדת את זה ! שמרו על קשר ..אוהבת אתכןן!!

למה?????

גם לי לא מגיבים להודעות שאני רושמת ואני אחת שמגיבה לכל הודעה,זאת לא סיבה לעזוב חבללללל

k a b o o k

New member
שירשור ../images/Emo32.gif..

כל הדברים שלא קשורים למאיה.. וכל הדברים הקטנים שדווקא כן, ולא מצריכים פתיחת הודעה חדשה
יום מקסים לכולם

למעלה