שירשור
..

ShMulIKlE

New member
נשמות חייב עזרה דחוף !!!!!!!!!!!!!!

אני צריך כאלה שמבינים בגרפיקה ובכל מיני דברים מקצועים,בשביל מה ? יש קומונה של מדינת התפוזים (מדינה כזו נחמדה,ממולץ מאוד) ואני בגמר של הבחירות לראשות הממשלה,בגלל שאנחנו כבר מכירים אני צריך שתעזרו לי אז מי שמוכן שיסמן
וביחד נעבוד על שלטי בחירה.
שמוליק !!

274114315 זה האייסי שלי כולם להוסיף

פתיתי אייסי חדש הסיבה לכך היא שבאישור לא רשום לי כללי אלא רק חברי AOL אז נאלצתי לפתוח אייסי חדש חלק ממכם בממתין לאישור ברשימה שלי אז בבקשה חברים תוסיפו אותי שככה תקבלו עדכונים חמים וסקופים וכל מי שרוצה להוסיף אותי האייסי רשום בנושא ההודעה אני מקווה שתקשיובו לי כי אני נורא אוהב את כולכם

ShMulIKlE

New member
עזרה אחרונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנסו לכאן והצביעו לי פליז !!!!!!!!!!!!!!!!!

ShMulIKlE

New member
קישור

http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaPollsResults.asp?CommunaId=7777&PollID=11994&AnswerId=58862

ShMulIKlE

New member
אז תעזרי ותכיני לי כמה עבודות כמו

"רק שמוליק יביא שלום" "בחרו בשמוליק למדינה טובה יותר" תפרסמי את זה כאן עד מחר,ואני אפרסם (אני אכתוב לך תודה) וגם עכשיו תודה !!!

k a b o o k

New member
שירשור ../images/Emo32.gif..

כל הדברים שלא קשורים למאיה.. או דברים שקשורים ולא מצריכים פתיחת הודעה חדשה.. יום טוב

אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

תקשיבו...האתר שלי...אני צריכה שתעזרו לי אני צריכה הפעם שתיהו הכי אמיתיים שיש ותגידו לי מה חסר מה צריך לשנות וכו'... ובסוף תגדרגו לפי דעתכם ו...תירשמו לי בפורום שם ו....תגיבו לסקר... הנה האתר: http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=5057490821403 או לעצלנים חחחחח

לכל בנות הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo90.gif

אז ככה:פתחתי אתר לבנות בלבד
ובו יהיו כל מה שבנות צריכות:טיפים ביופי,המלצות על אופנה,אהבה או בקיצור אתר של לייף וסטייל" אממ..הוספתי עיצובים מגניבים והוספתי גם ספר אורחים, מועדון ICQ,בלוג רשמי,"השורה החופשית"-מאפשר לכם לרשום מה שאתם רוצים!! ועוד המון דברים מגניביםםםםםםםםםם
אז יאללה להיכנס
נאוו'ש
/\/\/\/\\/\/\//\/\/\/\/\/\//\/\/\/\//\/\/\//\/\/\/\/\/\//\/\/\\//\/\\/
צרו קשר: מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:246714724 אוהבת מיליונים
נאוו'ש

למעלה