שירשור

י bLaCkY י

New member
יואווווווווווווווווו

אני משכנעת ומשכנעת ומשכנעת ..אבל זה לא יעזור לי ... ההורים שלי מקסימום מסכימים לי בגבה ...ואני עושה עוד כמה חודשים ... שחרית , איפה קנית ת'מזוייף ? אני מחפשת ולא מוצאת ..

SomeTwo

New member
|מתארת את איריס עם פירסינג בגבה|

אעעעעעעע.... זה נראה מוזר

S i m s G i r l

New member
נמנמ אני קניתי ברמת גן בביאליק...

אני זוכרת אחר צהריים מקסים אחד שהסתובבתי איתו וגם אכלתי פיצה במקרה זה נשאר! מאז לא ממש ענדתי עוד פעם

EleVaTioN

New member
גמלי יש עגיל מזוייף../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

זה עם קפיץ כזה נכון?

shallit

New member
יאאא

אני בדיוק ככה כאילו אני מנסה לשכנע תהורים שלי לתת לי לעשות והם לא מרשים
אז אני מסתובבת עם מזויף בנתיים-אבל מה שטוב שאמרו לי שזה ממש לא נראה מזויף...גם שלך ממש לא נראה!!!!

Unaffected

New member
בהצלחה ../images/Emo9.gif

גם אני רציתי אבל ירדתי מזה כי מפחיד אותי כל הקטע של השבירת שיניים. ואני רוצה גם בגבה אבל אמא שלי תהרוג אותי ("את רוצה רוצה פירסינג תעשי מתי שתהיהי בת 18" טיפשע,אפשר מגיל 16
) ,אני רוצה גם טראגוס ורוק והליקס ועוד כמה דברים [
]נממ.אני צריכה לשכנע אותה לקחת אותי ואת אח שלי לדיזי [טוב נו,הוא יכול להיות מועיל] ואז נעבור 'במקרה' ליד אחד הסטודיואים ואני אשכנע אותה שזה יפה ושזה לא כ"כ נורא
.חוץ מזה,היא עובדת עם מחטים ועושה איפור קבוע,זה כמעט כמו פירסינג וקעקועים !חע. אני אשתוק לי.

©Gc 4 eVeR©

New member
סהרית...דברייייי../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

יא זונית! חעחע אממ.. אפשר למנוע את כול הקטע של השבירת שיניים.. תאמיני לי שברגע שיהיה לי את העגיל ותתחיל לי נסיגת חניכיים{חס וחסה!} אז אני יוריד אותו.. והמזוייף.. בכלל לא נוגע בשניים:/

Unaffected

New member
טוב אני אדבר ../images/Emo3.gif

לספר לכם על מעללי הפירסינג והקעקועים עם ההורים שלי?
ואם אני זונית,אז אתת אממ אמא של זונית!

©Gc 4 eVeR©

New member
סהרית יא בת זונע..../images/Emo95.gif

חעחעחע.. ספרי ספרי זה מעניין אותנו.. לאפ יא בייב..

A Lovato

New member
עד כמה שתיגעלו אני רוצה בלשון../images/Emo3.gif

חחחחחח. חוצמאחותי אני לא מכירה מישו שאומר שזה יפה

Unaffected

New member
למה להגעל?

זה יפה אבל לא הייתי עושה בגלל הסיכונים.לא שווה לסכן את השינילמרות שמחשבה על לחורר את הגוש הרירי והוורוד הזה ב'מת מגעילה
חח.

Knotted String

New member
שנקין - אצל שי.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

יותר טוב מבדיזי. הרבה יותר טוב מבדיזי. ההורים הטיפשים שלי לא מרשים לי לעשות פירסינג, אבל מוכנים שאני אעשה קעקוע. רק אני לא רואה פה הגיון?

Just Angel

New member
אני כבר שיכנעתי את אמא ;]]

אני רוצה סייד ליפ מכיתה ו' אבל רק השנה דיברתי איתה על זה-5 דקות הסברתי והיא הסכימה ;]] עכשיו רק נותר לחכות לפסח כדי שהיא תבוא איתי ותאשר ;]]
...אני לא אוהבת מזיוייפים

ואיי!!!

איזה יום מקסים
ה
זורחת... ה
פורחים...
ה
וה
יוצאות... ה
מטיילות... נראה לי אני אלך לצלם קצת בחוץ... יום מופלא לכולם

33emily33

New member
כנסו!!!

יש לי קומונה חדשה על עידן ולס... (הוא פשוט מאמי!!) ודיבורים! אז מי שאוהב אותו או סתם בא לו לדבר... כנסו לקומונה! היא חדשה ואין בא הרבה אז תביאו לשם אנשים טנקס!!! ולס איז רולז ודיבורים

ראיתם "השגריר"??? איזה שוס!!

למרות שאני אוהבת את עידן וולס ואת יעל המהממת זה היה ממש חוצפה שהוועדה שלחה אותם לניוארק כדי שמישו יבקש מהם להחליף אותו..... חסרי טאקט! למה נראה להם שעד שהם הגיעו לשם, הם יתנו למישו אחר את התפקיד???

למעלה