שירשור

prhni30

New member
מישהו יודע איזה סוג טרנטולה זו ?

היי אני זקוק לעזרה בברור סוג הטרנטולה שרכשתי . היא בוגרת ואוכלת יפה, ובעתיד אני מקווה שאוכל להרבות אותה, אבל לשם כך אני צריך לדעת איזה סוג היא בכדי שאוכל ללמוד על כל התנאים שהיא זקוקה להם . אני מאמין שכרגע היא מקבלת את רוב התנאים שהיא זקוקה להם אבל כדי להיות בטוח אני רוצה ללמוד עליה כמה שיותר. המון תודה , נתן שי

naja ido

New member
שלום רב!

אני מחר קונה מקלון ויטנמי ורציתי קצת קישורים או עצות מכם...את הקישורים אני מעדיף בעברית...תודה!:)

royali

New member
שאלה דחופה דחופה ביותר

יכול להיות שיש חילזון בגודל של נגיד אגרוף כמוץ נראה עם כתמים כאלה יכול להיות ארסי? כל פרט יעזור רק אל תבקשו ממני להרוג אותו לא עושה דברים כאלה תודה

שובל09

New member
שמע...

חבל על הכסף, אתה יכול למצוא בקלות מקלון... או לחפש אנשים שהם מגדלים, אני בטוח שיתנו לך בשמחה ובלי מחיר... אני היום קבלתי 2 מתנה (אבל אני לא יכול להגיד ממי, אז אל תשאלו...)

שובל09

New member
שמע...

חבל על הכסף, אתה יכול למצוא בקלות מקלון... או לחפש אנשים שהם מגדלים, אני בטוח שיתנו לך בשמחה ובלי מחיר... אני היום קבלתי 2 מתנה (אבל אני לא יכול להגיד ממי, אז אל תשאלו...)

טרנטולות

אני צריכה קצת מידע על ריבוי טרנטולות, מישהו יכול לעזור? תודה...

T M Y

New member
מישהו מגדל כאן גם טרנטולות?

זה לא קשור לפורום זוחלים.. אני יודע.. אבל עניין אותי לדעת אם מישהו כאן מגדל טרנטולות.. כי לפעמים יש לי שאלות.. ואין לאן לפנות.. אז אני מתמודד לבד חח אז אולי יהיה לילמי לפנות.. אפילו בפרטי:) אם מישהו מגדל אז שירשום איזה סוגים גדלים וכו.. אני אישית מגדל טרנטולה מקורזלת שקניתי בוגדל כזה __ לפני 7 חודשים בערך.. והיום היא 5-6 ס"מ.. ממש נחמדה ובקרוב אני קונה אדומת ברכיים כזאת ____ בערך.. הכי כיף לגדל מביבי:)

למעלה