שירשור
..

k a b o o k

New member
תודה יעריתו'ש../images/Emo24.gif

לפחות את קראת את ההודעה שלי, והבנת
וחס וחלילה אני לא עושה פה בכוונה לאפח'ד..

תני עוד הזדמנות לכלום

אם זה לא יעזור או יצליח כנראה שהם לא מעריכים את מה שאת עושה להם אני מציע לך להשאר אני גם בתור אחד שהשתתף במשחק מעריך את מה שאת עשית להם חלק כן וחלק לא באהבה אלעד קלימי

נאווה זה לא היה מכוון!!

וקרצייה
- את ממש לאאאאאא .... א אחת שנותנת את כל כולם לפורום ורואים את זה לפי כל הסיכומים שאת עושה.. או השירשורים שאת פותחת וזה לא נכון בכלל..!! אולי לא הבנת מה הפירוש של לחץ בלימודים אני אומרת לך שאני כאחת שבכיתה י"א לא עומדת בלחץ.. זה עניין של עבודות.. שיעורים.. בגרויות השלמת חומר מתכונות מבחנים.. זה לא שאנחנו מתחמקים מתשובות.. כי את יודעת שזה לא נכון.. אני אישית נהנת לענות לדברים כאלה כי: כי אני מתה על מאיה וכייף לי להשתתף במשחקים שקשורים אלייה! זה משחק מאוד מעניין וכייפי !! אני אוהבת מאוד את המשחקים שלך..עם שאלות לעניין שלא נתקלים בהם הרבה.. את נפגעת ואני עוד לא הבנתי למה.. את.. בתור אחת שמאוד פעילה בפורום אם תעזבי זה יהיה מאוד מיותר.. אני מציעה לך לחשוב על זה שוב.. ולא נראה לי שיתנו לך ללכת כל כך בקלות!!!! וחוצמזה כולם אוהבים אותך פה ואת יודעת.. ואם פגעתי בך אז אני מצטערת פה לפני כל הפורום..

מה?? נאווש זה ממש לא נכון

אין קשר למשחק שלי בכלל!!! אנ יבעצמ ישוכחת מהמשחק של עצמי.. זה לא משו מכוון אלייך.. אני כבר כל השבוע לא מרגישה טובץ ואני נכסת ומגיבה רק על איזה 2 הודעות בקושי אין לי זמן לזה.. אני מצטערתת אני גם במשחק שלי לא משקיעה.. את ממש לא קרצייה להפך את מקסיהמ שכל הזמן עושה דברים בשביל הפורום וזה מדהים מבחינתי.. אך ל תפסיקי כי את תורמת הרבה לפורום.. אני מצטערת שזה מה שקרה... זאת באמת תקופה קשה של כולם.. לאב יו!!

נאווה מתוקה כנסי!!!

כל פעם שפתחת הודעה השם שלי לא הופיע אז אני לא יודעת בדיוק למי את מתכוונת בקיצור את ממש לא קרציה להיפך מתוקה טוב מאוד שאת עושה דברים כאלה ככה רואים איזה פורום מגובש אנחנו!!!!

אוי נאווה!!!!!!!!!

איזה שטויותת!! אז תסגרי את התחרות שלך בסדר!! אבל ללכת מפה ולא לחזור?? אוי נאווש מותקק זאת הגזמה!! את לא קרצייה ולא נעלייםםם!! שקטט לדבר שטויותת

k a b o o k

New member
שירשור ../images/Emo32.gif..

שרשרו לפה כל מה שקשור למאיה ואינו מצריך פתיחת הודעה חדשה
יום טוב

../images/Emo34.gif גאווה וזהות מינית

אפשר או אי אפשר לשנות נטייה מינית? אירוח שני בסדרה היום ב-19:30 יתארח הפסיכולוג עופר מאורר, יגיב לדבריו של הד"ר אילן בירן (שהתארח בפורום בעבר) ויציג את עמדתו באשר לשינוי הנטייה המינית. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום זהות מינית.
עוד אירועים ואירוחים בתפוז, בלוח האירועים: מעודכן באופן קבוע

תשמעו משהו מצחיקק

ועצוב ומעצבן גם יחד!! היום היה לנו שיעור חברה אז המורה הכינה שאלות ולקחנו כל אחד בהגרלה שאלה וענינו עליה וככה התגבשנו והכרנו יותר אחד את השני!! הקיצר, לחברה שלי יצא: איזה להקה את הכי שונאת
אז היא עושה כזה... מאיה בוסקילה...
היא, בז'ז' ימין ובז'ז' שמאל התחלתי לצחוקקקק יוווו נשפחתי והיא כזה עושה לי איזה מפגרת למה את צוחקת הרי את מתה עליי! אז אני עושה לה מרוב הטימטוום!!

למעלה