שירשור

דווקא אצלי

בכלל לא משהו אני לא מרגיש טוב ואין לי כוח בכלל לבציפרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

zuli4

New member
אתה לא היחיד...

אני כבר התחלתי לחשוב על החופש הגדול מרוב דיכאון.. עשיתי טבלת ייאוש..

מוצארט

New member
אז דבר ראשון, תרגיש טוב

דבר שני, אתה צריך להודות על עניין הביצפר, כי עוד שנתיים, אתה תצטרך לקום בבוקר למסדרים בצבא

כנסו לכאן בבקשה...זה על

ברקוביץ.. הנכס הגדול ביותר של הנבחרת מאז שנות ה90 עוזב אותה בגלל אברם גרנט. אני פשוט לא מבין את גרנט. שחקן ענק,בכל קני מידה,שאפילו פורט'סמות מפגרים (בלשון המעטה) שלא משלבים אותו בהרכב הפותח שלהם. אני רק יכול להגיד ש: ברקבוביץ תמיד יהיה הקשר הכי גדול שנולד כאן,מאז שנות ה-90.

מוצארט

New member
הפה הגדול של ברקוביץ'

היה תמיד הסיבה לזה שהוא לא שחקן גדול כמו שכולנו התרגלנו לחשוב. נכון שהוא יצירתי בכמה רמות מעל ממה שרואים כאן בארץ, ועשה קריירה יפה בחו"ל, אבל גרנט רוצה לפתוח עידן חדש של שחקנים צעירים בנבחרת. אם יוסי בניון בהרכב הוא פשוט לא יסתדר עם ברקוביץ', וגרנט? מעדיף את בניון. כמו כולנו. וד"א, רביבו הרבה יותר טוב מברקוביץ'.

אני דווקא חולק עליך..כנס בבקשה..

רביבו קשר התקפי מהטובים שהיו באירופה בעשור שעבר...אין שום ספק.. אבל ברקבוביץ הוסיף משהו מדהים,יחד עם יכולת ההבקעה. קח את שארס מהכדורסל,וזה ברקו שלנו בכדורגל. שחקנים מוצאים עצמם מול שוער ולא יודעים מה לעשות כי ברקוביץ הביא להם כדורים שהם לא האמינו שזה אפשרי. אני מיודה שהפה הגדול שלו גרם לו לנזק,אבל עדיף פה גדול ושחקן ענק,מאשר פה ענק ושחקן אפס. אני יודע שרע לו בלונדון.רע מאוד. אולי יחזור לחיפה?הלוואי שנזכה לראות אותו כאן.

מה שלומי?חרא,חרא....חרא..

הלוואי שיגמר השבוע הזה. התאכזבתי ואכזבתי אנשים. לא קיבלתי את המשכורת. הפועל ב"ש בתחתית. עוד פעם עבודה היום. טיפול שיניים ב 13:30. אבללללללללללללללללללללללללללללללללל.....תזכור.. תמיד יכול להיות יותר גרוע..יש אנשים ברחוב ואין להם מה לאכול,אז מי אני שיגיד שהחיים מסריחים?

למעלה