שירשור
..

k a b o o k

New member
שירשור ../images/Emo32.gif..

שרשרו לפה כל מה שלא קשור למאיה/ או הודעה שאינה מצריכה פתיחת הודעה. המשך יום נעים, ומלא מאיה

bad attitude

New member
אמרתם כל מה שלא קשור אליה אז...

רציתי לקבל קצת תגובות על הלהקה שלי תודה לכל מי שמקשיב ותורם מזמנו www.purevolume.com/badattitudeband ואממ הקולות שיש בשירים חוץ מהשיר הראשון הם הקולות שלנו היום מי ששר בשיר הראשון כבר לא איתנו בגלל שהוא שר כל כך גרוע

k a b o o k

New member
אוייש../images/Emo4.gif, שרונו'ש..

לא נורא מאמי
, אז תנסי עוד טסטס (שב"ה בו תצליחי), הרי מזה טסטים כבר
- הכי חשוב שבסופו של דבר יהיה לך אוטו ותנהגי
חפיף מאמי שלי
, נסי שוב, בטוח (ב"ה) שתצליחי

../images/Emo13.gif תודה מאמוש

אני באמת מקווה לטוב למרות שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מבואסת....

רציתי לספר לכם משהו..

צופית גרנט התראיינה אתמול בתוכנית של אסף הראל בערוץ 10.. השאלה הראשונה ששאלו אותה היא על התוכנית עם מאיה.. אז ככה.. שאלו אותה כמה זמן היא צילמה את זה אז היא ענתה שהם צילמו את זה יום שלם ובסוף היום הן היו כ"כ עייפות שהן שחו בבריכה ואח"כ הכינו להם שתי חדרי שינה שם בחמת גדר..כמו אכסניה מפוארת כזאת.. ותוכנן שחדר אחד בשביל צופית וחדר אחד בשביל מאיה ואייל מלול.. כשהם סיימו לשחות הם התחילו לצעוד לעבר החדרים וכשהגיעו לשם מאיה פשוט פנתה לעבר החדר של צופית וצופית אמרה לה שהיא ישנה עם אייל אז מאיה ענתה לה:"נראה לך שאני אישן איתו!? אשתו היא החברה הכי טובה שלי!!"ואז הוסכם שמאיה ישנה עם צופית ואייל ישן לבד.. וצופית מספרת שמאיה הייתה כ"כ חופשייה איתה.. לא התביישה מכלום.. מאיה נכנסה למקלחת שם..התקלחה וכשהיא יצאה צופית הייתה עדיין בתוך בועה כזאת.. היא כאילו עוד לא קלטה שמאיה ישנה איתה בחדר..אח"כ כשמאיה יצאה מהמקלחת אז היא שאלה את צופית אם היא מתקלחת אז צופית ענתה:"כן.. עוד מעט.." ומאיה התלבשה והכל.. הסתדרה לשינה ופשוט שכבה במיטה ונרדמה.. צופית תיארה אותה ככה:"כמו מלאכית היא נרדמה.." וזה היה מה זה מרגשש שיוווו.. אח"כ צופית מספרת שהיא לא נרדמה עד 5 בבוקר.. היא פשוט ישבה והסתכלה עלייה ישנה ועדיין לא קלטה שהיא ישנה עם מאיה.. (אמאא איזה חלום!!) והיא כמובן שיבחה את מאיה ואמרה שהיא מאוד כנה.. והיא לא מסתירה כלום.. ושהיא נורא נחמדה.. וכו.. וככה היה פשוט כל הראיון.. רק על מאיה.. (חחחח איך לא!?) ואז היא נשאלה באופן כללי על התוכנית.. וזהו.. היא נורא נחמדה הצופית הזאת.. אני נורא אוהבת אותה.. וכמובן שגם את מאיוש שליייייייייי
זהוו רק רציתי לספר לכולכם את זה.. ואמממ יאללה תגיבו.. אוהבת את כולכםםםםםםםם

יאאאאאאא ממייייייי

אני אתמול ראיתי את צופית גרנט אבל בסוףףף.. וחשבתי עלמ איה והכל אבל אל חשבתי שהוא ידבר איתה על זההה יאאאאאאא איזה מרגש חחח מאיוש שיל מושלמתתתתתתתתתתת כל כך אמיתית ויפהההההההההההה מלאך שלי... !!!! שיווווו איזה מדהימההההההההה יסמיני תודה ממי... דר אגב גם צופית גרנט הייתה יפה אתמול בתוכנית .. חבל של הביאו את מאיה חח

איזה מותקקקקקק

חחחחחח כפרה עלייה גם בתוכנית עצמה היא הייתה עצמה יענטו לא הסתירה כלום חולה על אנשים כאלו ..... חחחחח ונראה לי צופית תהיה בסוף לסבית בגללה מזה לא ישנה כל הלילה והסתכלה עלייה? חחחחח איזה מפחיד לשמוע דבר כזה

איזה מגניב

חבל שלא ראיתי את התוכנית של אסף הראל..... איזה חמודה מאיה ניראת כמו מלאכית גם כשהיא ערה

melody100

New member
וואי איזה סופני!!!

גרמת לי לחיוך ענקקקקקקקקק שחבל לך על הזמן!!! וואי מאיוש אני מתה עלייך פשוט חולה עלייך שרופה בנשמה!!! כפרה!!

k a b o o k

New member
אני לא מתפלא../images/Emo3.gif

גם צופית, כמו כולנו התאהבה במאיה המושלמת בתוך שניות

למעלה