שירשור
T t o b i New member 17/9/04 #2 מי אמר שאני משוגעת על עיסת נייר../images/Emo35.gif (התמונה לא צולמה על ידי זה הגיע אליי באי מייל)
S sharonit3 New member 17/9/04 #4 מדליק ../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif לאללה../images/Emo70.gif
T t o b i New member 17/9/04 #7 הפכתי ת'שעות בגלל החג... הנה../images/Emo43.gif משהו ממש מדליק מוביל משירשור לשירשור.... אבל זה ממש ממש מדליק אני כבר עייפה מידי כדי ללכת לישון... מכירים את זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=329&msgid=37756063
הפכתי ת'שעות בגלל החג... הנה../images/Emo43.gif משהו ממש מדליק מוביל משירשור לשירשור.... אבל זה ממש ממש מדליק אני כבר עייפה מידי כדי ללכת לישון... מכירים את זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=329&msgid=37756063
E Elizab3th New member 17/9/04 #8 חחח, מעניין איך יראו שירותים... של אחת כמוני שהפרגמנט הוא מה שאני נושמת מהבוקר ועד הבוקר
T t o b i New member 17/9/04 #9 מה זה מעניין איך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif תפשילי שרוולים אני מחכה
י ים כחול New member 17/9/04 #12 ליזוש אם תכיני שירותים סטייל פרגמנט לכל האורחים שלך יהיו טחורים יו מקווה שזה לא נורא שכתבתי תמילה הזו אופס העיקרון מובן ... ויהיה מאד קשה לצאת משם ליזוששששששששששששש
ליזוש אם תכיני שירותים סטייל פרגמנט לכל האורחים שלך יהיו טחורים יו מקווה שזה לא נורא שכתבתי תמילה הזו אופס העיקרון מובן ... ויהיה מאד קשה לצאת משם ליזוששששששששששששש
י ים כחול New member 17/9/04 #13 והכוונה היא ש......... מרוב יופי ותענוגות כולם ישבו שם שעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
והכוונה היא ש......... מרוב יופי ותענוגות כולם ישבו שם שעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
B BUTTY האחת New member 17/9/04 #17 בוקר טוב ../images/Emo6.gif תגדילו וחכו עד הסוף ומקווה שלא קמתם כאלה שפוכים אז להגדיל ולראות עד הסוף