שירשור
...

ramoni

New member
אין מה לחדש

כמוכם.. ראיתי סרט אימה, אבל מצחיק טיכו... "יד רצחנית" ללא ספק סרט פארודיה על עצמו(יכול להיות שזו אותו יד חביבה שאהבתי ממשפחת אדאמס), לא כמו ה"מת לצעוק" האלה.. שהפואנטה שלו כבר ידועה מראש.. בכל אופן אני והחברים שלי ראינו אותו, ונשארנו עד הבקר. מכאן אני תוהה, האם ליד שלי יש רוח חים משלה?? יכול להיות.. אחרת איך יש חרמנים בעולם?? D-:

ramoni

New member
בפעם האחרונה שבדקתי ב ת"ז שלי

היה רשום מין: זכר

ramoni

New member
אני חושב שהיא באמת לא הבינה

אז אירנה חולקת את המקום הראשון להבנת הציניות שלי כרגע..

Franz Ferdinand

New member
יאי! כמה נחמד לי!

וזה שאתה בן לא אומר שאוננות זה הדבר היחיד שמביא לך סיפוק מיני... בשביל מה יש את הבחורה...? (ולשוביניסטים מביניכם: לא כדי לעשות קפה!
)

slallum

New member
מסכים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בנות לא יודעות להכין קפה בגרוש

ramoni

New member
לא לזה התכונתי

אבל שיהיה.. לפי דעתי יש הרבה הליכים לחרמנות, אבל אם את פירשת חרמן כאחד שמאונן.. אז \ה אומר שכולנו חרמנים. אלה עם כן את אדישה גם לזה.
.

Franz Ferdinand

New member
מעולם לא אמרתי שאני מפרשת חרמן

כאחד שמאונן... הסיבה שציינתי את נושא האוננות היא כי אתה הקשרת את זה! ציטוט: "האם ליד שלי יש רוח חים משלה?? יכול להיות.. אחרת איך יש חרמנים בעולם?? D-:"

NiKi†a

New member
ציניות אנשים, ציניות ../images/Emo3.gif

אני צריכה להכניס בתוכן ההודעה מתי שאני באמת צוחקת איתכם? :) ואיזה הסבר מפורט...היתם יכולים לוותר ^_^

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחחחחח

איזה סרט הזויייי ראיתי אותו לפני חצי שנה אולי, סרט דבילי לגמרי, זה אפילו לא מפחיד.

FuNcKy GiRl

New member
נ"ש,

אתמול בלילה באם טי וי כנראה ששידרו איזושהיא הופעה (לא ראיתי מהתחלה), וזה התחיל עם אבריל ואח"כ היו גם מיוז ... היה יפה..

למעלה