שירשור

../images/Emo32.gif סתם שאלה טיפשית....

מה זה lol ? ומישהו יכול להסביר מה אומרות כל ראשי התיבות שיש לכם כאן בפורום?

הכי ../images/Emo32.gif שאפשר

מישהו רוצה שנפתח פורום של התוכנית היפה "אקס מן הדור הבא" שמשודרת בערוץ 6 ומדברת על התהוות האקס מן והאחווה? אם כן אז שמישהו בבקשה ישלח בקשה כי רציתי אבל יש שם טונות של דברים שאני לא מבין מה רוצים ממני וגם ההורים שלי לא מרשים לי לתת מספר טלפון וכתובת באינטרנט.... אם מישהו מחליט שכן שישלח לי מסר פרטי ולא יכתוב בפורום.

החלטתי שאם כבר אז כבר!

עכשיו יש לנו שרשור אוף טופיק שנוכל לכתוב בו מה שבא לנו. כמו לדוגמא, העובדה שעשיתי סקר בכיתה שלי שהיה: באיזה מבין הדרכים הבאות תעדיף למות: מחבל מתאבד, טרור ביולוגי או אסטרואיד שישמיד את כדה"א עוד 17 שנים? יש לי 25 ילדים בכיתה אז כל ילד הוא 4% ו 56% קבעו שאסטרואיד הוא הדרך הנוחה ביותר למות מבין השלוש הנ"ל. מה אתם אומרים?

החלטתי שאם כבר אז כבר!

עכשיו יש לנו שרשור אוף טופיק שנוכל לכתוב בו מה שבא לנו. כמו לדוגמא, העובדה שעשיתי סקר בכיתה שלי שהיה: באיזה מבין הדרכים הבאות תעדיף למות: מחבל מתאבד, טרור ביולוגי או אסטרואיד שישמיד את כדה"א עוד 17 שנים? יש לי 25 ילדים בכיתה אז כל ילד הוא 4% ו 56% קבעו שאסטרואיד הוא הדרך הנוחה ביותר למות מבין השלוש הנ"ל. מה אתם אומרים?

האמת שזה התחיל כדי לעצבן מישהו...

והפך לסקר אמיתי. אתם יודעים שזה בצחוק ואני לא מתכוון לזה באמת, חוץ מהעובדה שכל הדברים יכולים לקרות. מהמשך ההודעה ישנם דברים שילדים קטנים לא צריכים לקרוא כי הם לא צריכים לדעת את זה בגילם. אני נותן כמה שורות שתחשבו על זה. התחלתי את זה מהסיבה הפשוטה שאם יהיה טרור ביולוגי, ילדים שנפגעים לא יכולים לקבל חיסון כי זה משפיע על הגדילה או משהו כזה, והדבר האחרון הוא שבאמת כדור הארץ יושמד עוד 17 שנים. עכשיו אתם מבינים לא לתת לאחים הקטנים לקרוא את זה? זה לא משהו שהם צריכים לדאוג לו בגילם.

שירשור ../images/Emo32.gif

"חולה על האינטרנט", אתה מתבקש להפסיק לפתוח הודעה חדשה אופית על כל שאלה קטנה שלא קשור לפורום, בבקשה. אם אתה כל כך רוצה, שרשר לכאן...

מצטערת....... ../images/Emo52.gif

אני אגיד לאחי להפסיק. אתה יכול למחוק את כל ההודעות
שהוא כתב אם אתה רוצה ונראה לי שעדיף כך בגלל שהוא לא רצה לעשות את זה בכוונה והוא בטח לא רצה להפריע.

mishmesh

New member
אני מתנצל שלא הייתי כאן בימים

האחרונים, פשוט היה לי וירוס במחשב ורק היום הגיע המחשב החדש...

למעלה